Art Deco Perfect Stick Coverstick in No.5De Art Deco Perfect Stick is een super lekker naar teatree ruikende coverstick. De coverstick is volgens dit Duitse merk speciaal bedoeld voor het coveren van pukkeltjes en andere oneffenheden van de huid. Op het eerste gezicht lijkt deze coverstick ook een goede dekking te geven. Bij het testen op mijn pols smeerde de coverstick makkelijk uit, vervloeide goed met mijn huidskleur en liet de adertjes op mijn pols nog maar heel lichtjes zien. Daarom dacht ik dat de Perfect Stick ook goed mijn pukkeltjes zou afdekken. Maar vergis je hierbij niet. De coverstick dekt pukkeltjes bijna niet af!

Waarschijnlijk komt het juist door de makkelijk uitsmeerbare textuur van de coverstick, dat deze weinig dekking geeft bij pukkeltjes. Zodra je de coverstick plaatselijk op hebt gedaan en het probeert te laten samenvloeien met de rest van de huid, heb je het eigenlijk al te veel uitgespreid en is de dekking weg. Voor mij werkt de Art Deco Perfect Stick gewoon niet.

Om de coverstick toch nog maar te gebruiken (hij ruikt zó lekker, dat het zonde is om hem weg te gooien), doe ik hem nu af en toe als concealer onder de ogen op. Mijn wallen worden met deze coverstick wel aardig afgedekt. Niet super, maar wel voldoende om hem daarvoor te kunnen gebruiken.

Lees ook:
- Dr.Hauschka Pure Care Cover Stick