Bobbi Brown Classic to Go Palette

De High Shimmer Lipgloss in Naked Plum en onderin (l. naar r.) de lip colors Pale Mauve en Tulle

Het nieuwe Bobbi Brown Classic to Go Palette is een limited edition en sinds een aantal weken te koop in Nederland. In het palletje zitten 3 kleuren matte oogschaduwen (Bone, Cement en Caviar), 2 roze lip colors (Pale Mauve en Tulle) en een kleine High Shimmer Lipgloss (in de kleur Naked Plum).

Vooral met de lippenproducten uit het Bobbi Brown Classic to Go Palette ben ik erg tevreden. Deze klassieke roze kleuren zullen bij veel verschillende huidkleuren passen. De lip colors zijn makkelijk op te dragen met een kwastje (er zit overigens geen kwastje in het palet, dus dat is wel een minpunt) en drogen de lippen niet uit. Ook de High Shimmer Lipgloss is erg mooi. In deze lipgloss zitten minieme glittertjes, die de lippen laten glanzen. Bij glitter-producten heb ik vaak, dat de glitters aan het eind van de dag over heel mijn gezicht zitten i.p.v op mijn lippen, maar dat is bij deze High Shimmer Lipgloss niet het geval. De lipgloss plakt bijna niet en heeft een fijne frisse geur.

Bobbi Brown Classic to Go Palette (Bone, Cement and Caviar Eyeshadows)

Onder in het Bobbi Brown Classic to Go Palette zitten de 3 oogschaduwen, die me erg doen denken aan het Dr.Hauschka Eyeshadow Palet. De oogschaduwen blijven lang zitten zonder in de oogplooi op te hopen en kunnen gebruikt worden voor een mooie subtiele look. De kleuren Bone en Cement zijn jammergenoeg bij mijn huidkleur bijna niet zichtbaar (ze nemen wel de rode kleur van mijn ooglid weg), terwijl de kleur Caviar juist voorzichtig moet worden opgedragen (omdat die anders te `zwart` is).

Het Classic to Go Palette kost rond de €30,- en is verkrijgbaar bij de Bobbi Brown counters in sommige Bijenkorfen en in de Douglas.

Lees ook:
- First impression: Bobbi Brown Crystal Lip Gloss
- Dr.Hauschka Eyeshadow Palet