De Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks is een multifunctioneel product. Het kan namelijk gebruikt worden als rouge voor de wangen, maar ook als lippenstift. Zelf heb ik de kleur 6 Powder Pink gekocht. Dit is een mooie roze kleur die niet tè roze en niet tè geel/oranje is. Daardoor is deze kleur super handig te gebruiken voor zowel de koele als warme huidtinten.

Bobbi Brown Pot Rouge for Lips ans Cheeks in Powder Pink (6)

Het grote voordeel van de Bobbi Brown Pot Rouge is, dat deze echt heel lang blijft zitten op de wangen, zonder in de loop van de dag te vervagen. Het product is makkelijk aan te brengen met de vingers en ziet er mooi natuurlijk uit. De Pot Rouge is vooral geschikt voor een gemengde-,normale-, of droge huid. Bij een zeer droge huid is de Pot Rouge moeilijker uit te smeren en zou ik eerder een product zoals de Sheer Color Cheek Tint van Bobbi Brown gebruiken.

Met de Bobbi Brown Pot Rouge in Powder Pink (6) op zowel de lippen als wangen

Bobbi Brown Pot Rouge in Powder Pink (6)

Op de lippen vind ik de Pot Rouge iets minder fijn. Het product laat namelijk elk velletje op de lippen zien, zelfs als er een lippenbalm onder opgedragen wordt. Toch is het natuurlijk een mooie bonus dat je de Pot Rouge eventueel ook als lippenstift kan gebruiken (bv. op momenten dat je lippen er al mooi `glad` uitzien). Op de lippen ziet de Pot Rouge in Powder Pink er stukken roziger uit dan in de verpakking.

De Bobbi Brown Pot Rouges zijn verkrijgbaar bij een aantal Bijenkorf- en Douglas filialen en kosten rond de €25,- (dit is aan de dure kant, maar de rouge gaat echt héél lang mee). Binnenkort komt er overigens een nieuwe variant van de Pot Rouges. Deze Pot Rouges hebben een andere verpakking met spiegel en er komen een aantal nieuwe kleuren bij, waaronder de kleur Raspberry.

Lees ook:
- Bobbi Brown Creamy Lip Color in Pink Buff 22
- Bobbi Brown Moisture rich foundation in beige (3)