De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss lipglosses zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren. De kleur 58 Emoi is een warme, roze/rode lipgloss met een goede (dekkende) pigmentatie. Deze kleur staat heel natuurlijk op mijn lippen, zelfs wanneer de lipgloss dik opgedragen wordt.

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss Emoi 58

Naast de mooie kleur van de lipgloss, heeft de Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss ook een fijne textuur. De lipgloss plakt namelijk bijna niet en kan makkelijk egaal worden opgedragen met de apart gevormde applicator. Ook bij droge lippen kan deze lipgloss gebruikt worden, want bestaande velletjes worden niet extra benadrukt. Daarnaast voelen de lippen na gebruik van de lipgloss nog fijn verzorgd aan. De lipgloss heeft een licht zoetige geur en blijft gemiddeld zo`n 4 uur zitten (de glans gaat al wat eerder weg).

Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss in Emoi 58

De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss in Emoi (58)

De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss lipglosses zitten in een mooie, luxe, zwaar aanvoelende verpakking en kosten rond de €29. Chanel lipglosses zijn dus zeker niet de goedkoopste lipglosses, maar ze zijn wel érg mooi.

Lees ook:
- Chanel Rouge Coco Shine in No.61 Bonheur
- Dr.Hauschka lippenstift in No.09 Oudroze, 07 Roze en 04 Warmoranje