Chanel Rouge Coco Shine in No.61 BonheurDe Chanel Rouge Coco Shine serie bestaat uit 18 verschillende lippenstiftkleuren die de lippen laten glanzen. Zelf heb ik de kleur Bonheur (61) gekocht, deze heeft een bessenachtige, roze/paarse kleur.

De Rouge Coco Shine lippenstiften zijn erg makkelijk op te dragen (je zou ze zelfs zonder spiegel op kunnen doen) vanwege de `vochtige`, zachte textuur die makkelijk over de lippen heen glijdt. Het fijne van deze textuur is dat bestaande velletjes en rimpeltjes op de lippen niet worden benadrukt (wat bij de meeste lippenstiften wel het geval is, als er voor die tijd geen lippenbalsem is aangebracht). De lippenstiften geven weinig verzorging, maar laten de lippen niet uitdrogen.

Chanel Rouge Coco Shine in No.61 Bonheur

In meerdere recensies heb ik gelezen dat bij mensen de Chanel Rouge Coco Shine lippenstiften niet lang bleven zitten. Ik weet niet of dat aan de kleur ligt, maar Bonheur blijft bij mij makkelijk 4 uur zichtbaar (natuurlijk wordt de glans naar een tijdje iets minder en de kleur iets minder fel, maar mijn lippen blijven duidelijk rozer/bessenachtiger dan mijn natuurlijke lipkleur).

Lees ook:
- Bright make-up look for a party