Dr.Hauschka BronzingpowderEen goede Bronzing Powder helpt je bij het krijgen van een mooie, gezond eruitziende huid. Bleke winterse huid krijgt meteen een zomerse tint en in de zomer kan een bronzer goed van pas komen bij het contouren van het gezicht. Toch zijn er veel meiden met een lichte huid die niet graag bronzer gebruiken, omdat deze er vaak oranje uit gaat zien. Bij de Dr.Hauschka Bronzing Powder is dit niet het geval. Deze bronzer is zowel geschikt voor lichte als iets donkere huidstinten. Zelf gebruik ik deze bronzer ook in de winter (met de Anti-Blemish Solutions Foundation van Clinique in de kleur `ivory`, dus een tamelijk lichte kleur).

De Dr.Hauschka Bronzing Powder geeft een mooi kleurtje, is makkelijk op de huid te verspreiden en in kleurintensiteit op te bouwen en blijft heel de dag zitten zonder te vervagen. Daarnaast zit er de bekende fijne rozengeur van Dr.Hauschka aan.

Dr.Hauschka Bronzingpowder

Op de huid: Dr.Hauschka Bronzing Powder, Bobbi Brown Moisture Rich Foundation en Lavera Lipgloss

De Dr.Hauschka Bronzing Powder kun je het beste aanbrengen op de delen van het gezicht die in de zomer het eerst bruin worden, zoals: de wangen, je voorhoofd en neus (niet het topje).

Lees ook:
- Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01
- Dr.Hauschka Lippenstift in No. 09 Oudroze 07 Roze en 04 Warmoranje