Dr.Hauschka Eyeshadow Solo in No.05, 06, 08 Dr.Hauschka heeft 9 verschillende oogschaduwen in het standaardsortiment. De Eyeshadow Solos (die van licht ivoorkleurig tot donker mosgroen gaan) verschillen van finish, sommige hebben een semi-matte-finish, andere een satijn-finish (dus met lichte glans). Er is voor iedere huidskleur wel een mooie passende oogschaduwkleur te vinden. De Dr.Hauschka Eyeshadow Solos zien er heel natuurlijk op de huid uit, voor een iets `opvallender effect` kun je de oogschaduw wel dikker opdragen, maar over het algemeen zal het er `natuurlijk` uit blijven zien (het is heel moeilijk om met deze oogschaduwen een `overdone` look te maken). De afzonderlijke kleuren zijn heel mooi met elkaar te combineren, vooral de nummers 07-08, 01-05 en 06-09 zijn goed bij elkaar passend.

Pigmentatie: 7.5 (Het verschilt een beetje per kleur, vooral de nummers 01, 02 en 07 hebben een goede (fellere) pigmentatie)
Gebruiksduur: 8 (De kleuren blijven de hele dag zitten, ook zonder primer! Als je vettigere oogleden hebt, dan zou ik wel een primer gebruiken)
Verpakking: 8 (De Dr.Hauschka Eyeshadow Solos hebben een mooie zwarte chique verpakking, die niet te zwaar is om mee te nemen)
Geur: 10 (Deze oogschaduwen ruiken super lekker naar rozen. Eenmaal opgedragen ruik je deze geur niet meer)
Prijs: 9 (De oogschaduwen zijn gemaakt volgens de Dr.Hauschka filosofie, dus met natuurlijke stoffen, daar heb ik zeker €9,50 voor over!)

Dr.Hauschka Eyeshadow Solo (kleuren: 01, 02, 05, 06, 07 en 08)

Van links naar rechts: Dr.Hauschka Eyeshadow Solos No.01 Golden sand, No.02 Golden earth, No.05 Rookblauw, No.06 Mosgroen, No.07 Lila, No.08 Lichtlila

Lees ook:
- Dr.Hauschka Eyeshadow Palet
- Make-up look met Dr.Hauschka producten