Het is al een tijdje terug dat Dr.Hauschka de nieuwe Limited Edition Bronzing Powder uitbracht, maar naar mijn idee is het niet te laat voor een korte recensie van het product. In de herfst is het extra fijn om een bronzer aan te brengen, om de mooie warme `glow` die de huid in de zomer kreeg nog wat langer vast te houden.

Dr.Hauschka LE Bronzing Powder

Voor de nieuwe LE Bronzing Powder is Dr.Hauschka een samenwerking aangegaan met de Berlijnse kunstenaresse Tina Berning. Zij heeft voor het doosje van de bronzer een prachtig aquarell gemaakt, dat natuurlijkheid en zinnelijkheid moet uitstralen. Dat is naar mijn idee goed gelukt. Het doosje is echt een pareltje geworden.

Dr. Hauschka LE Bronzing Powder, natuurcosmetica

De Bronzing Powder zelf heeft dezelfde consistentie en kleur als de “normale” bronzer van Dr.Hauschka. Dat is helemaal niet erg, want ik was namelijk (zie mijn recensie van 2012) erg lovend over deze bronzer. Hij heeft een kleur die zowel voor de lichte als ook wat donkerdere huid geschikt is, laat zich goed qua kleurintensiteit opbouwen en ruikt heerlijk naar rozen. Super dus! Veranderen hoeft alleen als er iets te verbeteren valt.

Wat vinden jullie van de aquarell van Tina Berning? En vinden jullie deze passen bij het merk Dr.Hauschka?

Lees ook:
- Dr.Hauschka Bronzing Powder
- Make-up look met natuurcosmetica