Dr.Hauschka Lipstick in No.09 OudrozeDr.Hauschka heeft 8 verschillende kleuren lippenstiften in het standaardsortiment. De lippenstiften verschillen van finish, sommigen zijn mat (bv. 04) en anderen hebben een lichte glans (bv. 09). Zelf heb ik de kleuren 04 warmoranje, 07 roze en 09 oudroze gekocht.

De lippenstiften zitten in een mooie, luxe aanvoelende gouden verpakking en hebben een licht, kruidige geur. De lippen worden verzorgd met o.a rozenbottel, amandelolie en wondklaver. Onder de Dr.Hauschka lippenstift 04 warmoranje draag ik wel een lippenbalsem, maar bij de kleuren 07 roze en 09 oudroze is dit niet nodig. De lippenstiften blijven gemiddeld zo`n 6 uur zitten (de lichtere kleur 09 net iets minder lang), zonder in de liplijntjes uit te lopen (zelfs bij de felle warmoranje kleur) en zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Dr.Hauschka lippenstift 04 warmoranje

04 Warmoranje – is een felle kleur rood en heeft een warme oranje ondertoon. Deze lippenstift is vooral geschikt voor mensen met een warme ondertoon (opmerking: een warme ondertoon hoeft niet te betekenen dat de huid `donker` is).

Dr.Hauschka lippenstift 07 roze

07 Roze – is een echte `roze-roze` en heeft een koelere, blauwere ondertoon. De finish is héél lichtjes glanzend. Deze lippenstift zal vooral mooi staan bij mensen met een koele ondertoon.

Dr.Hauschka lippenstift 09 oudroze

09 Oudroze – is een moeilijke kleur om te omschrijven. De kleur is een mengeling van oranje/brons/bruin en roze, met een warme ondertoon (hoewel ik denk dat deze lippenstift ook mooi staat bij een huid met een koelere ondertoon). De lippenstift heeft een glanzende, `satijn`- finish.

(Sorry voor de andere kleur foto van de lippenstift 04, deze is op een ander moment gefotografeerd dan de andere twee kleuren)

Lees ook:
- Annemarie Börlind Rosewood Lip Color
- Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01