Ellis Faas Creamy Lips L106Onlangs heb ik een nieuw make-up merk van eigen bodem leren kennen: Ellis Faas. Dit merk is sinds 2009 op de markt en heeft een wel erg bijzondere inspiratiebron voor de make-up producten, namelijk het menselijke lichaam. Zo is het blauw van een oogschaduw gebaseerd op een ader, een groene kleur op een oude `blauwe` plek en een rode lippenstift op bloed. De make-up producten zouden volgens Ellis Faas bij vrijwel elke huidkleur moeten staan, omdat ze gebaseerd zijn op kleuren die in ieder menselijk lichaam voorkomen. Ik vond dit zo veelbelovend klinken, dat ik de Ellis Faas Creamy Lips in L106 heb uitgetest, een super mooie warme, oranje/roze/bruine kleur lippenstift.

Ellis Faas Creamy Lips verpakking

De Ellis Faas lippenstift zit in een aparte, maar stijlvolle verpakking, waarvan je de dop eraf moet trekken (i.p.v draaien, zoals dat bij mascara van dit merk moet). De Ellis Faas Creamy Lips heeft een zachte sponsachtige applicator, waarmee je de lippenstift makkelijk kunt aanbrengen. Om wat product op de applicator te krijgen, moet je onderaan de verpakking draaien. Schrik bij de eerste keer niet, je moet vrij lang draaien tot er wat product uit komt. Persoonlijk ben ik niet dol op dit `draai-systeem`, omdat het aan de ene kant dus lang kan duren totdat er product zichtbaar is op de applicator en omdat het aan de andere kant juist heel makkelijk is om te veel product eruit te draaien. Daarnaast heb ik nogal eens last van zweethanden, waardoor het draaien aan deze gladde verpakking een tamelijke klus wordt.

Ellis Faas Creamy Lips L106

De Ellis Faas Creamy Lips in L106

Toch ben ik zeer tevreden over de Ellis Faas Creamy Lips in L106. Deze lippenstift heeft echt een prachtige kleur, die ook nog eens super lang zichtbaar blijft (zelfs na een uitgebreid etentje zit deze lippenstift er nog op). Daarnaast heeft de lippenstift een heel goede dekking, maar hij zou eventueel ook licht aangebracht kunnen worden voor een minder intens effect. De Ellis Faas Creamy Lips droogt de lippen niet uit, benadrukt velletjes niet en heeft ook nog eens een neutrale geur. Super dus. De prijs ligt aan de hoge kant met zo`n €25,-, maar daar krijg je wel een uniek design voor terug en wat vooral belangrijk is, deze lippenstift geeft echte `wauw` lippen.

Lees ook:
- Bobbi Brown Creamy Lip Color in Pink Buff 22
- Chanel Rouge Coco Shine in No 61 Bonheur