Estée Lauder Projectionist High Definition Volume MascaraDe Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara is, zoals de naam al zegt, speciaal bedoeld voor het krijgen van volumineuze en gedefinieerde wimpers. Daarnaast helpt de mascara naar mijn mening ook heel goed bij het verlengen van de wimpers.

De mascara heeft een fijn spits toelopend borsteltje, waarmee je goed bij de binnenste- en onderste wimpers kunt komen. Bovendien werkt dit borsteltje handig bij het definiëren van de wimperpuntjes nadat er een coat mascara is opgedaan. Zelf raad ik aan om maximaal 2 coats op te doen. Na de tweede coat plakken de wimpers sneller aan elkaar en vind ik ze er ook al meer spinnenpoot-achtig uitzien met deze mascara.

De Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara blijft heel de dag zitten zonder te versmeren en kan makkelijk met reinigingsmelk er worden afgehaald. Wel moet de mascara opgebruikt worden binnen de 6 maanden na het openen ervan. Na deze periode veranderde bij mijn mascara de geur en textuur. Dit vind ik één van de weinige minpunten van de Projectionist. Ter vergelijking: mijn Dr.Hauschka Volume Mascara ziet en ruikt nog steeds als nieuw na wel 9 maanden gebruik.

Al met al ben ik toch erg blij met deze mascara. Mijn wimpers worden echt mooi lang (bijna tot aan mijn wenkbrauwen), vol en gedefinieerd. En daar is tenslotte deze mascara voor bedoeld.

Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara

Mijn zusje met de Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara.

Lees ook:
Laura Mercier Long Lash Mascara
- Dr.Hauschka Volume Mascara