Het natuurcosmetica merk Lavera heeft 4 verschillende kleuren Liquid Foundations (Porcelane, Ivory, Honey en Almond). Zelf heb ik de kleur No.02 Ivory als tester toegestuurd gekregen. Deze kleur paste verbazingwekkend goed bij mijn eigen huidskleur met warme ondertoon.

Van boven naar onder: 1) Zonder foundation 2) Met de Lavera foundation in Ivory en de Bobbi Brown Foundationstick in Beige (gebruikt als coverstick)

Lavera Natural Liquid Foundation in Ivory (voor en na foto`s)Lavera Natural Liquid Foundation in Ivory 02

Dekking: 7 (De Lavera Natural Liquid Foundation geeft een lichte dekking. De huid krijgt een egaal kleurtje, maar grotere pukkels en littekens blijf je er doorheen zien. Deze heb ik gecoverd met de Bobbi Brown Foundationstick in No.3 Beige)
Gebruiksduur: 8 (De foundation bleef de gehele dag goed op de huid zitten)
Verpakking: 8 (Ik heb zelf een testertje toegestuurd gekregen, maar het `echte` product zit in een handig flesje met pomp)
Geur: 8,5 (Een enorm pluspunt van deze foundation is de geur. De Lavera Natural Liquid Foundation heeft een fijne zoetige geur, die niet te sterk is en natuurlijk ruikt)
Prijs: 8.5 (De foundation kost €11,75 voor 30ml. Persoonlijk vind ik dit een goede prijs voor een 100% natuurlijk product)

De Lavera Natural Liquid Foundation moet de huid verzorgen met ingrediënten zoals arganolie, bloemenboter en Vitamines A, C en E. Lavera geeft op haar site aan dat de foundation geschikt is voor alle huidtypes. Zelf zou ik hem niet gebruiken bij een zeer vette huid vanwege de verzorgende ingrediënten die de Liquid Foundation toch wat `vetter` maken.

Lees ook:
- Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01
Lavera Lipgloss No 03