L`Oreal Paris Glam Shine 6H Volumizer LipglossDe Glam Shine 6H Volumizer Lipgloss van L’oréal is in talrijke kleuren verkrijgbaar. Zelf heb ik de kleur 506 Endless Carmine gekocht. Dit is een rood-roze glitterende lipgloss. De Glam Shine glosses moeten volgens L’oréal 6 uur blijven zitten en volume geven aan de lippen.

Persoonlijk is dit niet een van mijn favoriete lipglosses. De gloss voelt namelijk heel raar, prikkelend aan op mijn lippen. Daarnaast vind ik hem plakkerig. Na het opdragen, probeer ik de gloss minder plakkerig te maken door mijn lippen even te deppen met een tissue, maar zelfs dan blijft het plakken. En het prikkelende gevoel op de lippen gaat er ook niet mee weg. Ook is de gloss erg zoet ruikend en werkt de hartvormige applicator lang niet zo fijn als een `normale` sponsapplicator (die je tenminste normaal tegen je lip aan kunt drukken). 

Wel heeft de gloss een super goede pigmentatie, die haast vergelijkbaar is met een lippenstift. De lippen krijgen echt duidelijk de rood-roze kleur van de gloss. En de kleur blijft ook bijna zo lang zitten als een lippenstift (niet de beloofde 6 uur van L’oréal, maar zeker wel 4 uur).

Toch wegen deze pluspunten, naar mijn mening, niet op tegen het vervelende draaggevoel van de gloss. Voor mij moet een gloss gewoon fijn aanvoelen op de lippen en dus zeker niet prikkelend zijn. De Glam Shine 6H Volumizer Lipgloss is daarom niet aan te raden voor vrouwen met gevoelige lippen.

L`oréal Lipgloss in Endless Carmine

L`Oréal Paris Glam Shine 6 H Volumizer Lipgloss in Endless Carmine

Lees ook:
- First impression: Bobbi Brown Crystal Lipgloss
- Lavera Lipgloss No 3