L´oréal Paris heeft 6 verschillende kleuren blushes in de True Match Blush lijn. Iedere blush is afgestemd op een bepaalde huidskleur (licht-medium-donker). Ik heb de kleur Rosewood gekozen, een blush voor de `medium huidskleur`. Deze blush heeft een warme ondertoon, die mooi natuurlijk staat bij mijn huid.

L`oréal True Match Blush in Rosewood

Pigmentatie: 7 (De blush is makkelijk in laagjes aan te brengen en geeft de wangen duidelijk een gezond kleurtje. Jammer vind ik, dat er glitters zijn toegevoegd aan de blush. Deze glitters zijn duidelijk zichtbaar in het zonlicht en verstoren de natuurlijkheid van de blush)
Gebruiksduur: 8 (Bij mij blijft de blush gemiddeld zo`n 8 uur zitten zonder te vervagen)
Verpakking: 6.8 (Het nadeel van drogisterij-merken is dat er vaak stickers op het product worden geplakt die er heel moeilijk af te krijgen zijn. Bij de blush heb ik wel een half uur zitten krabben om de sticker er mooi af te krijgen. De verpakking zelf is wel oké. Onder de blush zit een handig spiegeltje verstopt en een kwastje)
Geur: 6.2 (Net als de Glam Shine Lipgloss van L´oréal heeft ook deze blush een erg zoete geur. L´oréal had naar mijn mening beter een neutrale geur aan de blush kunnen geven)
Prijs: 7 (Als de glitters en geur van deze blush je niet storen, zou je zeker eens kunnen kijken naar de True Match Blush. Hij kost rond de €11,-)

Lees ook:
- L`oréal Paris Glam Shine 6H Volumizer Lipgloss