Laura Mercier Long Lash MascaraMijn nieuwste aanwinst qua mascara`s is de Laura Mercier Long Lash Mascara. Deze mascara heeft een smal borsteltje met heel fijne haartjes, waardoor je makkelijk bij elke afzonderlijke wimper kan komen. Handig dus, niet alleen voor de bovenste wimperrand, maar ook voor de kleine onderste wimperrand-haartjes.

De Laura Mercier Long Lash Mascara moet bovendien (de naam zegt het al) voor lange wimpers zorgen. Mijn wimpers lijken inderdaad langer te worden, maar de mascara geeft op dit gebied geen `dramatisch-effect`. Het is dus niet zo, dat mijn wimpers meteen tot aan mijn wenkbrauwen reiken. De langste wimpers krijg ik met deze mascara door het borsteltje tegen de wimperrand aan te zetten en de wimperhaartjes echt naar boven te `duwen`.

Laura Mercier Long Lash Mascara Wand

Het fijne van deze mascara is, dat de wimpers heel mooi gedefinieerd worden. Zelfs bij het aanbrengen van meerdere coats mascara blijven de wimpers gescheiden. Voor het beruchte spinnenpoot-effect hoef je met deze mascara dus niet bang te zijn. Bovendien geeft de mascara volume aan de wimpers: ze worden duidelijk zichtbaarder en krijgen meer een `schwung, slag`.

Laura Mercier Long Lash Mascara in Black

De Laura Mercier Long Lash Mascara blijft bij mij heel de dag zitten zonder te versmeren. Daarnaast kan ik hem `s avonds er weer makkelijk afhalen met de Bobbi Brown Cleansing Oil. Er is geen geboen voor nodig om de mascara weg te krijgen.

Kortom: Een erg fijne mascara voor de liefhebber van natuurlijk eruitziende wimpers, die toch net iets langer, volumineuzer en vooral gedefinieerder eruitzien dan normaal. De Laura Mercier Long Lash Mascara is in Nederland verkrijgbaar bij de Skins Cosmetics winkels en webshop en kost €24,-

Lees ook:
- Dr.Hauschka Volume Mascara
- Estée Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara