Met de oude Lavera Lipgloss was ik al heel tevreden, maar de nieuwe formule `Glossy Lips` voelt nog fijner op de lippen aan. Zelf heb ik de Lavera Glossy Lips Lipgloss in de kleur Shining Star 01. Dit is een doorzichtige lipgloss met heel subtiele (bijna niet zichtbare) gouden glitters.

Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01

De nieuwe formule heeft een zachte, crèmige structuur waardoor de Lavera Glossy Lips Lipgloss makkelijk op de lippen aan te brengen is. De lippen worden verzorgd met o.a jojoba- en olijfolie en krijgen een mooie glans. De lipgloss is absoluut niet plakkerig en blijft gemiddeld zo`n 3,5 uur zitten. Zelf verbaasde mij dit heel erg. Normaal gesproken blijft bij mij een lipgloss maar 2 uur zitten, en de glans verdwijnt dan sowieso al eerder. Maar bij deze doorzichtige lipgloss bleef de glans dus véél langer zichtbaar*. Om toch nog een minpuntje van deze lipgloss te noemen: hij ruikt naar vanille. Zelf vond ik de oude, frisse lipglossgeur van Lavera fijner.

Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01

Persoonlijk vind ik dit echt een super fijne lipgloss om over een lippenstift heen te gebruiken. Op deze manier krijg je EN een mooie dekkende kleur EN een mooie glans op de lippen. Maar de Lavera Glossy Lips Lipgloss kan zeker ook zonder lippenstift of lippenbalm gebruikt worden. De lipgloss is hiervoor verzorgend genoeg.

Kortom: Een super product van het natuurcosmetica merk Lavera! Als je op zoek bent naar een doorzichtige, verzorgende, niet-plakkende lipgloss, dan kan ik je de Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01 zeker aanraden.

* De lipgloss heb ik uitgetest bovenop een lippenstift en tussendoor heb ik nog gegeten.

Lees ook:
- Lavera Lipgloss in No 03