Mijn allereerst gekochte oogpotlood was de Lavera Kajal in zwart. Nu, een aantal jaren later, maak ik er nog steeds trouw gebruik van en wilde ik ook het oogpotlood in de kleur bruin uittesten. Het natuurcosmetica-merk Lavera heeft inmiddels haar collectie veranderd, dus de producten hebben een iets ander uiterlijk gekregen en ook de samenstelling van ingrediënten is veranderd.

Lavera Soft Eyeliner Brown 02

De Lavera Soft Eyeliner in Brown 02 heeft een mooie chocolade bruine kleur. Deze kleur zal bij vrijwel iedereen goed staan, maar is vooral ook handig voor mensen met lichte wimpers. Een bruin oogpotlood komt namelijk net iets zachter over dan een zwart oogpotlood.

 De Lavera Soft Eyeliner heeft een fijne zachte textuur (waardoor je heel makkelijk een precies lijntje kunt trekken), maar vervaagt daardoor ook sneller dan de wat `hardere` oogpotloden. Zelf vind ik dit niet erg, omdat ik toch meestal het oogpotlood-lijntje wil laten samenvloeien met de oogschaduw.

Lavera Soft Eyeliner in Brown 02

Met de Lavera Soft Eyeliner in Brown 02

Persoonlijk vind ik dit een erg fijn product (mooie kleur en zachte textuur), maar als je een oogpotlood wilt dat heel de dag er als `net-aangebracht` uitziet, dan kun je beter naar iets anders kijken. De Lavera Soft Eyeliner kost rond de €8,- en is ook voor contactlensdragers geschikt.

Lees ook:
- Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01
- First impression: Lavera Natural Liquid Foundation