De laatste tijd heb ik erg veel mooie natuurcosmetica-merken leren kennen, waaronder het Australische merk NVEY Eco. Dit merk heeft zich gespecialiseerd in luxueuze make-up producten, die volgens de richtlijnen van Natrue gemaakt worden. Dit betekent dat er alleen natuurlijke, biologische ingrediënten in de make-up producten gebruikt mogen worden.

NVEY Eco Organic Eyeshadow in No.155

Ik was erg benieuwd naar dit veelbelovende merk en heb daarom de NVEY Eco Organic Eyeshadow getest in de kleur 155. Deze oogschaduw heeft een mooie, warme kleur bruin, die bij eigenlijk alle oogkleuren mooi zal staan. De NVEY Eco Organic Eyeshadow heeft een `semi-matte` finish (hij is dus net niet helemaal mat, maar wel zonder glitters en overduidelijke glans).

NVEY Eco Organic Eyeshadow in No.155

De oogschaduw heeft een erg goede pigmentatie. Afhankelijk van de hoeveelheid oogschaduw die je op het ooglid aanbrengt, kun je een zacht-bruine waas maken of juist een heel duidelijk, krachtig resultaat bereiken. De NVEY Eco Organic Eyeshadow blijft bij mij zeer goed zitten (op het einde van de dag, dus na ongeveer 8 uur dragen, zie je pas een héél klein lijntje in de oogplooi ontstaan). Wel moet ik erbij zeggen dat ik geen vettige oogleden heb, dus ik weet niet hoe goed hij dan blijft zitten. In combinatie met mijn Laura Mercier Eye Basics Primer werkte deze oogschaduw niet, dus ik draag hem altijd direct op de huid op.

NVEY Eco Organic Eyeshadow in No.155

De NVEY Eco Organic Eyeshadow zit in een mooie zwarte verpakking, die fijn licht aanvoelt en binnenin is een handig spiegeltje verwerkt. De oogschaduw heeft een neutrale geur en kost €24,99. Dit is natuurlijk erg prijzig voor een oogschaduw, maar in dit geval krijg je naar mijn mening echt waar voor je geld. De oogschaduw heeft een super goede pigmentatie, blijft zeer goed zitten en is dus ook nog eens met mooie natuurlijke ingrediënten gemaakt.

Lees ook:
- RMS Cream Eyeshadow in Seduce and Magnetic 
Dr.Hauschka Eyeshadow Solos