Het natuurcosmetica-merk NVEY Eco heeft 10 verschillende kleuren lipglosses in haar standaardassortiment zitten, waaronder ook de kleur Seduce Me. Dit is een licht-dekkende, rood-bruine kleur, die bij mijn lippen heel natuurlijk oogt. In de NVEY Eco Organic Lip Lustre zitten zilveren glittertjes, die eenmaal op de lippen aangebracht niet zo heel goed meer zichtbaar zijn (tenzij in fel zonlicht). De lipgloss is een vrij goede natuurlijke `dupe` voor de Chanel Glossimer in Braise (158), die nog nèt iets lichter en warmer gekleurd is.

NVEY Eco Organic Lip Lustre Seduce Me

De NVEY Eco Organic Lip Lustre geeft een erg mooie glans aan de lippen en blijft ook nog eens een goede tijd zitten (zo`n 3 à 4 uur). Het langst bleef deze lipgloss bij mij zitten als ik hem net als een lippenstift aanbracht (dus eerst een laagje aanbrengen, dan met een doekje de lippen deppen en weer opnieuw een laagje gloss opdoen). Op deze manier werd ook de kleur van de lipgloss het krachtigst.

NVEY Eco Organic Lip Lustre Seduce Me

De NVEY Eco Organic Lip Lustre in Seduce Me

De Organic Lip Lustre heeft een fijne, héél lichte textuur, die niet plakt. Daarnaast ruikt de lipgloss heerlijk fris (een beetje naar citroen) en hij verzorgt de lippen ook goed, zodat ik er geen lippenbalsem onder op hoef te dragen. Om toch nog een minpuntje van de NVEY Eco Organic Lip Lustre te noemen: de verpakking spreekt me niet heel erg aan. De dop van Oranic Lip Lustre is namelijk enorm langgerekt, waardoor de lipgloss minder fijn is om mee te nemen. Wel ligt deze dop fijn in de hand. De NVEY Eco Organic Lip Lustre kost rond de €25, een lijstje met verkooppunten kun je vinden op de NVEY Eco website.

Kenden jullie het merk NVEY Eco al? Wat zijn jullie favoriete producten van dit merk?

Lees ook:
- Lavera Glossy Lips Lipgloss in Shining Star 01
- NVEY Eco Organic Eyeshadow in No.155