Rituals Intense Color Eyepencil Amethyst

Het Nederlandse merk Rituals heeft twee verschillende soorten oogpotloden in het assortiment zitten: het `normale` oogpotlood en een Intense Color oogpotlood, die wat zachter is en een draaibare applicator heeft. Zelf heb ik het Rituals Intense Color oogpotlood een tijdje geleden gekocht in de kleur Amethyst, een super mooie, felle kleur paars.

Met de Rituals Intense Color Eye Pencil in Amethyst op de onderste wimperrand. Op de bovenste wimperrand draag ik de Laura Mercier Kohl Eye Pencil in Sapphire.

Rituals Intense Color Eyepencil Amethyst

Het Rituals Intense Color oogpotlood heeft zoals gezegd een fijne, zachte textuur en is daardoor fijn om op te dragen. Wel gaat de punt van dit oogpotlood snel weg en daardoor kan het lijntje dus minder precies worden aangebracht. Voor een precieze applicatie zul je het Rituals Intense Color oogpotlood dus regelmatig moeten aanslijpen met de bijbehorende puntenslijper aan het uiteinde. 
Ondanks de zachte textuur van het oogpotlood blijft het lijntje verbazingwekkend lang, mooi erop zitten. De kleur is zelfs aan het einde van de dag nog niet vervaagd. De kleine glittertjes die in het Rituals Intense Color oogpotlood zitten, zijn na deze dag wel over heel het ooglid verdeeld.

Rituals Intense Color Eyepencil in Amethyst

De Rituals Intense Color oogpotloden kosten €8,90 en zijn verkrijgbaar in de winkels van Rituals en via hun webshop. Het oogpotlood in de kleur Amethyst behoorde volgens mij tot het oude assortiment van Rituals en kan daarom niet meer in de webshop gekocht worden.

Lees ook:
- Frisse make-up look voor de lente
- Sante Kajal Eyeliner in Night Blue (No.04)