RMS Cream Eyeshadow in MagneticDankzij Pura Liv heb ik het natuurcosmetica-merk RMS-Beauty leren kennen. Dit merk is in 2008 gelanceerd door de make-up artieste Rose-Marie Swift, nadat bij haar geconstateerd werd dat ze een te hoog gehalte aan metalen (zoals aluminium en cadmium) in haar lijf had door het gebruik van de vele `normale` make-up producten. Rose-Marie Swift besloot een eigen natuurlijke make-up lijn te maken, die net zo veelbelovend moet zijn als de `normale` high-end brands, zoals Chanel en Estée Lauder.

Ik heb twee oogschaduwen van RMS-Beauty getest, één in de kleur Seduce, een warme, goud-bruine oogschaduw en één in de kleur Magnetic, een taupe-rood-bruine oogschaduw. Beide RMS Cream Eyeshadows hebben een super mooie, glanzende, metallic finish, zonder dat er echt zichtbare glitters in zitten. De kleur en textuur van deze oogschaduwen is dus helemaal naar mijn smaak. Ik denk, dat deze oogschaduwen vrijwel elke oogkleur mooi zouden staan.

Van boven naar onder: 1) De RMS Cream Eyeshadow in Seduce 2) De Cream Eyeshadow in Magnetic

De RMS Cream Eyeshadow heeft een enorm goede pigmentatie. Je hoeft maar een kleine beetje oogschaduw te nemen om meteen al een krachtige kleur op het ooglid tevoorschijn te toveren. Een nadeel is jammer genoeg, dat als de oogschaduw ook maar iets tè dik wordt aangebracht, hij meteen al `lijntjes` in de oogplooi veroorzaakt. Ook op de momenten dat ik de RMS Cream Eyeshadow héél licht aanbracht en echt in de huid `masseerde´, kon ik het niet helemaal voorkomen dat er zulke `lijntjes` na vrij korte tijd ontstonden.

Persoonlijk vind ik de RMS Cream Eyeshadows fijne producten: ze hebben een enorm mooie kleur, fijne textuur, pigmentatie en geur (ze ruiken heel lichtjes naar kokos). Daarnaast zijn de oogschaduwen ook nog eens verzorgend voor de gevoelige ooghuid. Toch kan ik ze niet helemaal aanraden, omdat er dus al zeer snel `lijntjes` ontstaan in de oogplooi. Deze kunnen wel makkelijk weggewerkt worden, maar voor een product dat €28,- kost, had ik liever gezien dat ze ook op dit punt nog goed zouden scoren.

Lees ook:
- Dr.Hauschka Eyeshadow Solos