Tijdens mijn zoektocht naar een mooie koraal-achtige kleur rouge voor de lente/zomer ben ik de RMS Lip2Cheek Color in Smile tegengekomen. Deze rouge heeft een prachtige, warme koraal-roze kleur en staat super bij de licht-gebruinde huid. De RMS Lip2Cheek Color kan overigens niet alleen als rouge gebruikt worden, maar ook als lippenstift, erg praktisch dus.

Boven naar onder: 1) Mijn zusje met de Lip2Cheek Color op zowel lippen als wangen 2) Zonder make-up

RMS Lip2Cheek in SmileRMS Lip2Cheek Smile (before)

De RMS Lip2Cheek Color in Smile heeft een fijne zachte textuur, waardoor hij makkelijk over de wangen te verspreiden is. In het algemeen duurt het aanbrengen van een crème-rouge bij mij wel langer dan een `normale` poeder-rouge, maar daar krijg je ook wel een erg natuurlijk, glowy resultaat voor terug. Door de fijne verzorgende textuur kan de RMS Lip2Cheek prima bij de drogere huid gebruikt worden, in tegenstelling tot de Bobbi Brown Pot Rouge die toch wat `stroever` aanbrengt op de zeer droge huid. De Lip2Cheek Color blijft bij mij zeer goed zitten en is zelfs op het einde van de dag nog niet vervaagd.

Net als de Bobbi Brown Pot Rouge geeft deze crème rouge niet zo`n geweldig resultaat als je hem aanbrengt op de lippen. Droge velletjes worden echt benadrukt, dus je zult er zeker een lippenbalsem onder op moeten dragen. Daarnaast vind ik het erg moeilijk om de RMS Lip2Cheek Color egaal aan te brengen op de lippen. Is het je eenmaal gelukt om de Lip2Cheek Color toch goed op te doen, dan blijft hij ook geruime tijd zitten (zo`n 4 uur).

Kortom: De RMS Lip2Cheek Color is een erg fijne rouge met een super mooie koraal kleur, die me echt in de lente-zomerse sferen brengt. De rouge geeft een mooi natuurlijk, glowy resultaat en is echt een aanrader voor mensen met een droge gezichtshuid. Op de lippen werkt de rouge jammergenoeg wat minder fijn. De RMS Lip2Cheek Color heeft een fijne kokos geur en kost €36,-

Lees ook:
- RMS Cream Eyeshadow in Seduce and Magnetic