De Sante Kajal Eyeliner in Night Blue (No.04) lijkt op het eerste gezicht een niet heel bijzondere kleur te hebben, het oogpotlood is namelijk grijs-blauw, een kleur waar ik in de winkel niet zo snel naar zou grijpen. Eenmaal op het oog aangebracht, blijkt niets minder waar te zijn. De Sante Kajal Eyeliner in Night Blue benadrukt juist enorm mooi de eigen oogkleur (bij zowel de blauwe ogen van mijn zusje als bij mijn eigen groene ogen). Daarnaast geeft het oogpotlood een mooi, verfrissend kleuraccent aan het gezicht.

Sante Kajal Eyeliner in Night Blue No.04

De Sante Kajal Eyeliner heeft een fijne textuur, maar moet wel even op de hand opgewarmd worden voordat je hem aanbrengt. Op deze manier kan het oogpotloodlijntje meteen in één keer strak getrokken worden, zonder dat je de kleur op bepaalde plekjes nog moet bijwerken. Wel moet ik er bij zeggen, dat het oogpotlood niet een diepblauwe, super-dekkende kleur geeft, maar eerder iets `transparanter` eruitziet in vergelijking met bijvoorbeeld mijn Laura Mercier oogpotlood. Persoonlijk vind ik een `transparantere` kleur er juist voordeliger uit zien (het maakt mijn ogen tenminste niet zo streng), maar als je op zoek bent naar een super dekkend oogpotlood dan kan ik je de Sante Kajal Eyeliner niet aanraden. Het oogpotlood blijft bij mij zeer goed zitten (pas op het einde van de dag vervaagt hij) en kan zelfs op de binnenste wimperrand aangebracht worden (hier blijft hij vanzelfsprekend wel iets minder lang zitten).

Sante Kajal Eyeliner in Night Blue No.04

De Sante Kajal Eyeliner in Night Blue No.04

Kortom: Ik kan je de Sante Kajal Eyeliner in Night Blue zeker aanraden. Het oogpotlood heeft een erg mooie kleur, fijne textuur en blijft ook nog eens lang zitten zonder te vervagen. Daarnaast kan het oogpotlood prima gebruikt worden bij gevoelige ogen (ook als ik het oogpotlood op mijn binnenste wimperrand had aangebracht, gingen mijn ogen niet jeuken). De Sante Kajal Eyeliner kost rond de €12,- en kan gekocht worden bij enkele natuurwinkels. Een lijstje met verkooppunten kun je vinden op de Sante website.

Lees ook:
- Lavera Soft Eyeliner in Brown 02
- Sante Lipstick in Nude Mallow (No.13)