Sante Lipstick in Nude Mallow No.13Het natuurcosmetica-merk Sante heeft een groot aantal mooi gekleurde lippenstiften in haar standaardassortiment zitten. Ik heb de Sante Lipstick in Nude Mallow (13) getest, deze lippenstift heeft een warme, moeilijk omschrijfbare, maar erg mooie kleur rood-bruin-roze. In de lippenstift zitten kleine glittertjes, die de lippen laten glanzen. Als de lippenstift dikker opgedragen wordt, zorgen deze glittertjes er voor, dat de lippenstift meer een `metallic` finish krijgt.

Sante Lippenstift in Nude Mallow No.13

De Sante Lipstick in Nude Mallow verzorgt de lippen met o.a jojobaolie en bijenwas, daardoor is zèlfs deze lippenstift met glittertjes absoluut niet uitdrogend. Ik kan de lippenstift prima zonder lippenbalsem dragen, ook met het winterweer van de afgelopen weken. De Sante Lipstick blijft gemiddeld zo`n 5 – 6 uur zitten zonder te vervagen en heeft een fijne, licht-zoetige geur (een beetje kaneel-achtig).

Kortom: Persoonlijk vind ik de Sante Lipstick in Nude Mallow echt super fijn. De kleur is heel mooi natuurlijk, maar geeft toch iets extra`s aan de lippen vanwege de glans. Ook als je smallere lippen hebt, kan ik je deze lippenstift ten zeerste aanraden. Vanwege de glans, krijgen de lippen meteen wat volume. Daarnaast blijft de lippenstift een mooie tijd zitten, zonder de lippen uit te drogen. De Sante Lipstick kost rond de €12,- en kan gekocht worden bij enkele natuurwinkels. Een lijst met winkels kun je vinden op de Sante website.

Sante Lippenstift in Nude Mallow 13

Met de Sante Lipstick in Nude Mallow

Lees ook:
- Dr.Hauschka Lippenstift in No.09 Oudroze, 07 Roze en 04 Warmoranje
- Revlon Super Lustrous Lipstick No.420 Pearl Blushed