Een oogschaduw die mij echt een lente-gevoel geeft, is de Zuii Flora Eyeshadow in Forrest. Deze oogschaduw heeft een lichtgroene kleur met een warme gele ondertoon en een zachte glans. Hij kan super goed gecombineerd worden met andere pastel-kleuren, zoals lila (een combinatie die ik de afgelopen tijd echt heel erg graag heb gedragen). Op de onderstaande foto draag ik echter alleen de oogschaduw in Forrest.

Zuii Flora Eyeshadow in Forrest

De Zuii Flora Eyeshadow in Forrest heeft een mooie pigmentatie. De oogschaduw is naar mijn idee net iets sterker gepigmenteerd dan de Dr.Hauschka oogschaduwen, maar dat mag ook wel want hij is ook wat duurder. De oogschaduw in de kleur Forrest laat zich goed opbouwen tot een sterke, opvallende kleur. Deze kleur blijft bij mij heel de dag goed zitten ( ik heb normaal gesproken geen vette oogleden). Tegen de avond kan er een heel klein lijntje bij de oogplooi ontstaan, waar de oogschaduw dan wat ophoopt. Maar zoals gezegd, gebeurd dit pas na vele uren dragen (na 8 á 9 uur).

De oogschaduw zit in een simpele verpakking van plastic, die voor mij niet echt een luxe-gevoel uitstraalt. Het is wel een praktische verpakking (erg licht aanvoelend en je kunt meteen de kleur herkennen door de doorzichtige deksel).

Kortom: Een erg mooie lente-groene oogschaduw, die opgebouwd kan worden tot een sterke, opvallende kleur. De Zuii Flora Eyeshadow blijft bij mij goed zitten gedurende de dag zonder te vervagen of op te hopen in de oogplooi. Hiervan wil ik zeker nog meer uitproberen!

De Zuii Flora Eyeshadows kosten €19,50 en zijn o.a te koop bij de natuurcosmetica-webshop MILD Cosmetics. Lezers van mijn website krijgen t/m 20 februari met de kortingscode “emmawessels
10% korting op de make-up producten bij MILD Cosmetics.

Lees ook:
- Zuii Flora Mascara in Lapis
- NVEY Eco Organic Eyeshadow in No.155