Het Australische natuurcosmetica-merk Zuii heeft negen verschillende kleuren lipglosses in haar standaardassortiment. Zelf heb ik de Zuii Flora Lip Tint in de kleur Frangipani. Deze lipgloss heeft een mooie lichtroze kleur waarin kleine gouden glitters zijn verwerkt die voor een warme ondertoon zorgen.

Zuii Flora Lip Tint in Frangipani

De Zuii Flora Lip Tint in Frangipani is niet geheel dekkend, mijn kleur van de lippen zie ik er nog doorheen. Dit maakt de lipgloss erg geschikt voor mijn huidtoon. Vaak zien de dekkende lichtroze kleuren er bij mij namelijk wat `doods` uit, doordat ze de weinige kleur die ik in mijn lippen heb wegnemen. Dat is bij deze lipgloss dus niet het geval. De kleur kan goed op zichzelf gebruikt worden, maar zal ook mooi staan in combinatie met een lippenstift. Houdt er dan wel rekening mee dat beide kleuren (van de lipgloss en die van de lippenstift) iets zullen veranderen.

Zuii Flora Lip Tint in Frangipani, Zuii Lipgloss

De Zuii Flora Lip Tint heeft een lichte citroen-smaak, die me heel erg doet herinneren aan de NVEY Eco lipgloss. De lipgloss van Zuii voelt licht aan op de lippen en laat geen plakkerig laagje achter. Erg prettig dus! De Zuii Flora Lip Tint in Frangipani blijft gemiddeld zo`n twee à drie uur op mijn lippen zitten. Met deze tijd ben ik tevreden, aangezien het een lichte kleur is. Donkere kleuren laten doorgaans sneller een `stained` laagje achter, waardoor ze wat langer zichtbaar blijven. Helaas doorstaat deze lipgloss niet een volledige maaltijd.

Kortom: De Zuii Flora Lip Tint is zeker een aanrader voor diegenen die van een licht-aanvoelende lipgloss houden. De fijne textuur en geur van deze lipgloss maken het tot één van mijn favorieten. De kleur Frangipani blijft met zo`n twee à drie uur gemiddeld goed op mijn lippen zitten, maar dat neem ik voor lief doordat het zo`n lichte kleur is.

De Zuii Flora Lip Tint kost €20,25 voor 6gr. en wordt o.a verkocht bij de natuurcosmetica-webshop MILD Cosmetics.

Lees ook:
- NVEY Eco Organic Lip Lustre in Seduce me
- Dr.Hauschka Lipgloss no.04 Cherry Gloss