Dat ik hou van mooi ontworpen producten die een echt luxe-gevoel meegeven, is jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Nog vrolijker word ik als blijkt dat de producten ook echt `werken`, mooier maken en verzorgen. In deze post wil ik jullie een aantal van dit soort pareltjes laten zien.

Emma`s favorites of June: Montale, ILIA, HIRO, Dr.Hauschka

  • Dr.Hauschka Volume Mascara Black (LE: Dear Eyes) (Recensie)

De Dr.Hauschka Volume Mascara blijft tot één van mijn favoriete natuurlijke mascara`s behoren, ook nu ik al tig andere mascara`s geprobeerd heb. Hij geeft volume en lengte aan de wimpers en ruikt enorm lekker naar rozen.

  • Dr.Hauschka Kajal Eyeliner 06 Eucalyptus Dew (LE: Slow Mood) (Recensie)

Mijn favoriete kajal aller tijden is de Dr.Hauschka Kajal Eyeliner in Eucalyptus Dew. Deze groene kajal heeft een gouden ondertoon, waardoor op de één of andere manier mijn ogen nog groener lijken.

  • Montale Eau de Parfum Sandflowers

De Montale Eau de Parfum in Sandflowers heb ik nog maar een aantal weken, maar ik wil hem sindsdien niet meer missen. Deze parfum ruikt naar jeneverbes, sandelhout en eikenmos. Het is een bijzondere geurencombinatie: Aan de ene kant is het een lichte frisse geur – het doet me denken aan de wind bij zee. Aan de andere kant ontwikkelt zich na een aantal uur een wat diepere, houtige geur.

  • ILIA Lip Conditioner Nobody`s Baby

De ILIA Lip Conditioner in Nobody`s Baby heeft een zachte nude-kleur, die ik bijzonder mooi vind staan op mijn inmiddels wat gebruinde huid. De lip conditioner geeft een erg goede verzorging aan de lippen. Daardoor vervangt hij mijn lippenbalsem.

De ILIA Multistick in All of Me is net iets meer oranje/roze gekleurd dan de ILIA Lip Conditioner in Nobody`s Baby, hoewel beide tinten wel wat van elkaar weg hebben. Deze Multistick gebruik ik vooral erg graag voor mijn wangen. Daar zorgt hij voor een gezonde blush.

  • HIRO Cosmetics Mineral Eyeshadow 502 Crazy Plum (Recensie)

In een eerder favorieten-artikel kwam deze oogschaduw al voorbij: De HIRO Cosmetics Mineral Eyeshadow in Crazy Plum. De oogschaduw is enorm gepigmenteerd en blijft erg goed zitten gedurende dag. Een product dat ik daarom iedereen kan aanraden.

Wat waren jullie favoriete producten van de afgelopen tijd? Hebben jullie daar ook natuurcosmetica-producten tussen zitten?

Lees ook:
- Mijn leukste make-up ontdekkingen van 2012
Summer Beauty Favorites – een top 7 van favoriete beauty-producten