Mijn leukste make-up ontdekkingen van 2012Vandaag het vervolg op de mini-serie `mijn leukste ontdekkingen van 2012`. Ditmaal gaat het over mijn leukste make-up ontdekkingen en daartoe behoorden verassend veel natuurcosmetica-producten.

 • NVEY Eco Creme Deluxe Flawless Finish Foundation in Custard
  Zo´n eerste verassing was bijvoorbeeld de NVEY Eco Creme Deluxe Foundation, die ik begin dit jaar voor het eerst probeerde. Met foundations ben ik erg veeleisend. Deze moeten goed dekkend zijn en er bovendien natuurlijk/onzichtbaar uitzien. Op beide punten scoorde deze foundation erg goed, mits je hem in de huid `masseert` waardoor hij wat `opwarmt` en zachter wordt. Een top foundation dus met een dekking die ik bij nog geen ander natuurcosmetica-merk ben tegen gekomen.
 • Dr.Hauschka Illuminating Powder (LE: Slow Mood)
  Een ander product voor het gezicht dat me positief verrast heeft, is de Dr.Hauschka Illuminating Powder. Deze poeder geeft een erg mooie gezonde glans aan de huid. Het is een subtiel en natuurlijk effect, dat pas echt opvalt als je bijvoorbeeld een voor-na foto maakt waar je direct de verschillen kunt vergelijken.
 • Sante Lipstick in 13 Nude Mallow
  De Sante Lipstick in Nude Mallow is een fijne verzorgende lippenstift met een warme bruin-roze kleur. Deze lippenstift behoort tot mijn favorieten, omdat ik hem zelfs met droge lippen kan dragen zonder dat velletjes worden benadrukt.
 • Sans Soucis Long Lasting Liquid Liner
  Dit jaar heb ik voor het eerst een liquid liner uitgeprobeerd (daarvoor gebruikte ik alleen oogpotloden). De Sans Soucis Long Lasting Liquid Liner is een fijne, vilten eyeliner waarmee erg precies gewerkt kan worden. Ik vond het erg leuk om te zien hoe zo`n zwart lijntje heel de oogvorm kan veranderen. Hiermee ga ik zeker nog meer experimenteren.
 • Dr.Hauschka Kajal Eyeliner in 06 Eucalyptus (LE: Slow Mood)
  Ondertussen ben ik ook mijn oogpotloden blijven gebruiken. Mijn favoriet onder de oogpotloden is de Dr.Hauschka Kajal Eyeliner in 06 Eucalyptus. Dit oogpotlood komt uit de limited edition `slow mood`. Dr.Hauschka schijnt voor deze limited edition de textuur van de oogpotloden te hebben verbeterd. Ik kan in ieder geval zeggen: `Een super fijn en zacht oogpotlood, dat mooi lang blijft zitten`.
 • NVEY Eco Organic Lip Lustre in Seduce Me
  De NVEY Eco lipgloss in Seduce Me heeft een prachtige rood-bruine kleur, die heel natuurlijk oogt. Dit is zo`n wonderbaarlijke kleur die meteen heel mijn gezicht fris en gezond eruit laat zien. Daardoor is het tot één van de producten geworden, die ik echt dagelijks gebruik.
 • Hiro Cosmetics Mineral Eyeshadow
  Als ik één merk zou moeten uitkiezen dat echt prachtige oogschaduwen maakt, dan is het wel Hiro Cosmetics. De Hiro Cosmetics Mineral Eyeshadows zijn super gepigmenteerd en kunnen op zoveel verschillende manieren gebruikt worden. De oogschaduw kan bijvoorbeeld nat aangebracht worden (voor een metallic effect), met een concealer gemengd worden (voor een mat effect) of bijvoorbeeld als eyeliner gebruikt worden.
 • 

Ellis Faas Creamy Eyes E105
  De Hiro Cosmetics oogschaduwen hebben geen oogschaduwbasis nodig, maar bij veel andere oogschaduwen van mij gebruik ik dat wel. Als oogschaduwbasis neem ik eigenlijk altijd de Ellis Faas Creamy Eyes in E105. Dit is een donkerbruine oogschaduw, die enorm lang blijft zitten en hij werkt daardoor perfect als basis onder andere kleuren.
 • RMS Lip2Cheek in Smile
  Een leuke blush-ontdekking van dit jaar is de RMS Lip2Cheek in Smile. Deze blush heeft een erg mooie koraal-kleur en een super fijne, zachte textuur. Het product is o.a gemaakt van kokosolie. Vandaar dat de textuur zo zacht is en deze blush is daardoor ook nog eens verzorgend voor de huid.
 • Zuii Flora Mascara in Lapis
  De Zuii Flora Mascara in Lapis is mijn allereerste gekleurde mascara en ik ben er dol op. De mascara heeft echt een prachtige blauwe kleur en geeft daardoor een heel bijzonder effect aan de wimpers.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mijn leukste ontdekkingen van 2012 waren. Ik heb speciaal voor de term `ontdekkingen` gekozen, omdat dit lijstje echt alleen de producten bevat die ik dit jaar voor het eerst ontdekt heb. Ook mijn `oudere` favorieten heb ik dit jaar weer met plezier gebruikt. Wat waren jullie favoriete make-up ontdekkingen van 2012?

Alvast een super fijne jaarwisseling iedereen!

Lees ook:
- Top 10 favoriete make-up producten van 2011