Summer Beauty Favorites, favoriete make-up producten voor de zomerInmiddels is mijn 100e blogpost alweer ingepland en ik ben nog steeds even enthousiast aan het schrijven, make-uppen en fotograferen voor mijn website als negen maanden geleden. Ik wil jullie echt allemaal bedanken voor de super lieve berichten die jullie telkens achterlaten, want dat maakt het bloggen voor mij echt een geweldige hobby!

Mij leek het leuk om ditmaal een artikel te schrijven over mijn Top 7 van favoriete beauty producten voor de zomer. Ik schrijf zoveel recensies over producten, dus misschien is het wel leuk om te weten welke producten nu in mijn Top 7 terecht komen. De producten die ik heb uitgezocht, gebruik ik bijna dagelijks en `overleven` het ook prima met warm weer (zonder dat ze van je gezicht afsmelten). Bij foundations heb ik daar niet zó snel last van, maar bij oogschaduwen moet ik daar met warm weer wel echt op letten.

 • NVEY Eco Creme Deluxe Flawless Finish Foundation
  Tot nu toe de beste natuurlijke foundation die ik ben tegengekomen, is de Creme Deluxe Foundation van NVEY. Deze geeft een erg goede dekking, maar blijft er gelukkig ook heel natuurlijk uitzien. Hij kan tevens als coverstick aangebracht worden bij de littekentjes die ontstaan na acne.
 • Bobbi Brown Pot Rouge for Lips and Cheeks in 06 Powder Pink
  De Pot Rouge van Bobbi Brown is echt super voor in de zomer. Eenmaal op de wangen aangebracht, blijft hij heel de dag door zitten. Hij geeft echt een mooie, gezonde glow aan het gezicht.
 • Dr.Hauschka Volume Mascara in Black
  Deze Dr.Hauschka Volume Mascara stond ook al in mijn vorige Top 10 van vorig jaar. Hij blijft gewoon super! Deze mascara ruikt heerlijk naar rozen en maakt ook nog eens mooie volle en lange wimpers.
 • Hiro Cosmetics Mineral Eyeshadow in Splash!
  Een product dat ik een aantal maanden geleden heb leren kennen is de Hiro Cosmetics oogschaduw in Splash! Alleen van deze mooie aqua-kleur krijg ik al zomerkriebels. Hij blijft daarnaast ook perfect zitten op warme dagen, mits je hem nat aanbrengt.
 • NVEY Eco Organic Lip Lustre in Seduce Me

  Al in veel looks voorbij gekomen is de Lip Lustre in Seduce Me van NVEY Eco. Aan deze lipgloss ben ik helemaal verslaafd geraakt. Hij smaakt (pardon: ruikt) super lekker fris en geeft een mooi subtiel kleurtje aan de lippen – een beetje een `my lips but better` effect.
 • Ellis Faas Creamy Lips L106
  De Ellis Faas Creamy Lips in L106 heeft echt een prachtige, warme oranje-roze-bruine kleur. Deze lippenstift blijft lang zitten en geeft echte `wow – lippen`.
 • Dr.Hauschka Bronzing Powder
  Net als de Pot Rouge van Bobbi Brown gebruik ik ook de Dr.Hauschka Bronzing Powder voor een gezonde glow. Deze bronzer geeft een mooie warme uitstraling aan het gezicht als je hem op de plekken aanbrengt waar de zon je gezicht raakt. Daarnaast gebruik ik hem ook als contour-poeder voor onder de jukbeenderen.

Ik hoop dat jullie een super zomervakantie hebben en ik ben benieuwd naar jullie favoriete make-up producten!

Lees ook:
- Top 10 Favoriete Make-up producten van 2011
- Top 5 Favoriete Verzorgingsproducten van 2011