Top 10 Favoriete Make-up Producten 2011Tijdens het uitzoeken van mijn favoriete Make-up Producten van 2011 werd het lijstje producten toch iets langer dan gedacht. Dit jaar heb ik zó veel mooie make-up producten uitgetest, dat ik maar besloten heb een Top 10 te maken, i.p.v een Top 5. In de Top 10 staan mijn vaakst gebruikte producten in 2011 (dit geeft toch wel aan dat het product heel goed is) en producten, die echt een Wow-effect geven aan het gezicht. Mijn Top 10 Favoriete Make-up Producten van 2011:

 • Bobbi Brown Moisture Rich Foundation
  De Bobbi Brown Moisture Rich Foundation heb ik begin dit jaar voor het eerst gekocht en is ook eind dit jaar nog absoluut mijn lievelingsproduct. Deze foundation geeft een mooie tint en goede dekking, zonder er onnatuurlijk uit te zien.
 • Dr.Hauschka Bronzing Powder

  De Bronzing Powder van Dr.Hauschka heb ik al langer dan een jaar, maar werd ook in 2011 goed door mij gebruikt. De Bronzing Powder fleurt het gezicht binnen een seconde op en blijft heel de dag mooi zitten.
 • Bobbi Brown Foundationstick
  De Bobbi Brown Foundationstick gebruik ik dagelijks in combinatie met de Moisture Rich Foundation. Oneffenheden die door de foundation nog niet werden gedekt, cover ik met de Foundationstick.
 • Annemarie Börlind Lip Color in Rosewood

  De Lip Color Rosewood van Annemarie Börlind heeft echt een super mooie kleur, blijft lang zitten en droogt de lippen niet uit.
 • Chanel Rouge Coco Shine in No.61 Bonheur
  Zelfs als ik last heb van droge lippen draag ik de Chanel Rouge Coco Shine in de kleur No.61 Bonheur. Velletjes worden niet benadrukt en de lippenstift geeft een mooie bessenkleur aan de lippen.
 • Dr.Hauschka Volume Mascara in No.01 Zwart

  De Volume Mascara van Dr.Hauschka blijft me keer op keer verbazen. Hoe kan een mascara zo lekker naar rozen ruiken (en dat terwijl deze mascara al een jaar oud is) en ook nog eens mooie, volle en lange wimpers geven. Onmogelijk dacht ik, maar het tegendeel blijkt waar te zijn.
 • Bobbi Brown Blush in No.9 Pale Pink

  De Bobbi Brown Blush in No.9 Pale Pink geeft mooi gekleurde wangen en laat het gezicht er heel gezond uitzien. Daarnaast blijft deze blush de hele dag zitten.
 • Dr.Hauschka Eyeshadow Solos
  Net als de Volume Mascara van Dr.Hauschka ruiken ook de Eyeshadow Solos heerlijk naar rozen. De Eyeshadow Solos hebben een goede pigmentatie en blijven lang zitten (ook zonder primer).
 • Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss in No.58 Emoi

  De Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss is een super mooie lipgloss, die echt lang blijft zitten zonder de lippen uit te drogen. De Gloss heeft een goede pigmentatie en kan daarom ook heel goed zonder lippenstift gebruikt worden.
 • Dr.Hauschka Lipstick in 09 Oudroze en 07 Roze

  De Dr.Hauschka lippenstiften verzorgen de lippen en geven ze een heel mooie kleur (vooral de nummers 09 Oudroze en 07 Roze zijn mijn favoriet). Daarnaast hebben ze een lekker kruidige geur.

Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor het bekijken van mijn site. Ik vind het echt super leuk om te zien dat binnen zo korte tijd er al zo veel mensen geïnteresseerd zijn in de artikelen. Ook in 2012 zullen er veel nieuwe artikelen verschijnen (waaronder ook een aantal artikelen over de producten die in deze Top 10 voorkomen). Ik wens iedereen een super oud&nieuw! En tot volgend jaar!

Lees ook:
- Top 5 Favoriete Verzorgingsproducten van 2011