2011 Is echt voorbijgevlogen: Ik heb mijn propedeuse gehaald op de universiteit, ben op vakantie geweest naar Ibiza en Engeland, heb leuke uitstapjes gemaakt met mijn vriend, mijn zusje is op kamers gegaan en voor het eerst heb ik mijn eigen beauty-website online gezet… Ik vind het echt super leuk dat ik binnen zo korte tijd al veel bezoekers heb op mijn site en wil jullie daarvoor allemaal bedanken! Ook in 2012 zullen veel nieuwe artikelen op mijn website verschijnen.

Favoriete verzorgingsproducten 2011

Deze maand heb ik gekeken naar alle producten die ik afgelopen jaar getest heb. Er zaten enkele producten tussen die tegenvielen, maar grotendeels heb ik toch erg mooie producten getest. Ik vond het daarom moeilijk om een Top 5 te maken van mijn favoriete Verzorgingsproducten. Om toch de Top 5 te maken, heb ik gekeken naar welke producten ik het vaakst heb gebruikt in 2011 en mij het meest deden verbazen, vanwege de positieve veranderingen die ze gaven aan de huid. Hierbij dus mijn Top 5 Favoriete Verzorgingsproducten van 2011:

 • Dr.Hauschka Vitaliserend Masker
  Het Vitaliserend Masker van Dr.Hauschka heb ik dit jaar voor het eerst getest. Wat een super product is dit voor de huid met littekentjes. Het masker laat op slag verbeteringen zien aan de huid (als het gebruikt wordt als kuur).
 • Weleda Iris Hydraterende Dagcrème
  Al een jaar lang gebruik ik de Iris Hydraterende Dagcrème van Weleda. Deze crème verzorgt mijn droge huid en laat een fijn, fris gevoel achter. De Iris Hydraterende Dagcrème ruikt net als alle andere producten van Weleda super lekker.
 • Dr.Hauschka Gezichtsmakser (Diepreinigend)
  Het Gezichtsmasker van Dr.Hauschka vind ik heel fijn om te gebruiken als mijn huid een extra grondige reiniging nodig heeft. Mee-eters en kleine pukkeltjes verdwijnen en ontstekingen van de huid gaan sneller weg.
 • Weleda Duindoorn Handcrème
  De Weleda Duindoorn Handcrème heeft een heel fijne geur en zorgt bovendien voor gladde, zachte handen. De Handcrème is goed te gebruiken bij eczeem.

31 December zal er ook een Top 10 Favoriete Make-up Producten van 2011 verschijnen. Dus blijf mijn site in de gaten houden voor meer beauty-nieuws. Ik wens iedereen alvast een gelukkig oud&nieuw en tot volgend jaar!

Lees ook:
- Top 10 Favoriete Make-up Producten van 2011