Het is alweer een tijdje terug dat ik mijn moeder opmaakte voor een make-up look voor op de site. Mij leek het daarom erg leuk om dit weer eens te doen. Ditmaal heb ik besloten om de look vrij rustig en neutraal te houden. De make-up look draait echt om de mooie, gezonde huid en stralende lippen. Deze wilde ik met make-up extra benadrukken.

Een no make-up make-up look voor de rijpere huid

Op de wangen heb ik daarom een zachte peach-kleurige rouge van Sans Soucis aangebracht. Deze rouge geeft een extra frisse uitstraling aan het gezicht. Alsof je een hele dag in de tuin bezig bent geweest (wat mijn moeder overigens ook erg graag doet). Op de lippen kwam vervolgens een mix van een roze lippenstift `de Chanel Rouge Coco Shine in Bonheur` en een oranje-roze-zalm-kleurige lippenstift `de Dr.Hauschka Lippenstift in Oudroze`.

Een no make-up make-up look voor de rijpere huid (50+)

Waar ik de vorige keer niet helemaal tevreden was over mijn keuze voor het type oogschaduw, ben ik dat nu juist wel. Jammer genoeg is de oogschaduw niet zo goed zichtbaar op de foto`s, maar in het echt `opende` hij echt de ogen. Op het bewegende ooglid heb ik namelijk een Cream Eyeshadow van RMS aangebracht en in de binnenste ooghoek kwam een lichte nudekleurige oogschaduw van Sans Soucis. Beiden kan ik zeker aanraden voor de wat rijpere huid! Ze geven een heel lichte glans aan het ooglid, zonder dat de fijne rimpeltjes worden benadrukt. Ter afsluiting van de look heb ik een zwarte mascara van Dr.Hauschka aangebracht.

Op de huid:

Sans Soucis – Mineral Powder Rouge – No.20 Peach

Op de ogen:
Lavera – Soft Eyeliner – No.02 Brown
RMS – Cream Eyeshadow – Magnetic
Sans Soucis – Eyeshadow – No.41 Silk Cashmere
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:

Chanel - Rouge Coco Shine – No.61 Bonheur
Dr.Hauschka – Lipstick – No.09 Oudroze

Lees ook:
- Make-up look voor de rijpere huid
- Make-up look: English Beauty