Herfstkleuren, zoals het bruin/rood van de oogschaduw en de bessenkleur van de lippenstift, zijn ideaal voor een glamoureuze, maar toch `down-to-earth` make-up look. Op een subtiele manier kan met deze kleuren de aandacht worden gericht op zowel de ogen als lippen (iets wat normaal gesproken afgeraden wordt, omdat het er snel naar `te veel make-up` gaat uitzien). Door het gebruik van deze `aardse kleuren` is het gelukkig wat makkelijker om op een natuurlijk eruit ziende manier ogen en lippen te benadrukken.

Fall is Coming - Make-up look voor de herfst, met producten van Hiro, Laura Mercier, Inglot en YslMake-up look voor de herfst, met producten van Inglot, YSL, Laura Mercier en Hiro

Als eerst heb ik op het bewegende ooglid een zilveren, minerale oogschaduw nat aangebracht. Deze oogschaduw kwam tot boven de oogplooi, zodat ik een mooie ronde vorm kon maken die de ogen echt opent. Vervolgens heb ik met deppende bewegingen een bruin/rode oogschaduw aangebracht in de buitenste ooghoeken. Met een blending-brush heb ik beide oogschaduwen laten samenvloeien. Het echte precisie werk was het aanbrengen van de felle, bessenkleurige lippenstift. Deze lippenstift kan het beste met een klein lippenkwastje worden opgedaan, zodat je goed binnen de liplijntjes blijft. Ter afsluiting kwam er wat blush op Hannah`s wangen (daarvoor heb ik dezelfde felle, bessenkleurige lippenstift gebruikt als op de lippen) en niet te vergeten: een laag mascara op de wimpers.

Op de ogen:

Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 400 Go Vertigo
Inglot – Eyeshadow – No. 450 (rood)
Laura Mercier – Long Lash Mascara – Black

Op de lippen en wangen:

Ysl - Rouge pur Couture Lipstick – 08 Belle de Rose

Lees ook:
- Into the wild – Make-up look
- Natural Glamour Make-up Look