Op de website van Bellachique las ik een tijdje terug een interessant artikel dat ging over winterdipjes. Eén van de leuke tips die ze meegaf, was om juist ook in de winter zo nu en dan vrolijke en felle kleuren te gebruiken. Zelf hou ik enorm van `knallende` kleuren en het leek me daarom leuk om jullie een feestelijke kleurrijke make-up look te laten zien zoals ik hem zelf graag zou dragen (ook in de winter!). Hannah was weer zo lief om model te zijn.

Feestelijke kleurrijke look met o.a Dr.Hauschka, USPA, Chanel

Als eerst heb ik op het gehele bewegende ooglid een glanzend goud-bruin oogpotlood van Dr.Hauschka aangebracht. Op de buitenste ooghoeken kwam vervolgens een paars-blauwe oogschaduw. Deze kleur heb ik tamelijk hoog aangebracht, bijna tot aan de wenkbrauw. Zo valt de oogschaduw extra goed op. Let daarbij wel erop dat je de oogschaduw goed aan de randen vervaagd. Tot slot bracht ik tegen de wimperrand een smalle knal-blauwe oogschaduwlijn aan (deze heb ik nat aangebracht, zodat de kleur extra fel wordt) en op de onderste wimperrand kwam een groen oogpotlood.

Feestelijke, kleurrijke make-up look

Op de lippen kwam een mooie complementaire kleur. Hiervoor heb ik de USPA lippenstift gebruikt in de oranje kleur I create in combinatie met een lipgloss van Chanel in de kleur Braise. Op de wangen heb ik aansluitend een peach-kleurige blush aangebracht, die mooi harmoniseert met de lippenkleur. Hierdoor ziet de make-up look er iets `rustiger` uit dan wanneer ik een roze blush had gebruikt (waardoor er nog weer een extra kleur aan de look zou zijn toegevoegd).

Mij brengt de look in een vrolijke stemming, maar nu ben ik wel benieuwd naar jullie mening! Zouden jullie zo`n kleurrijke look dragen of vinden jullie het te veel van het goede? Leuk voor de feestdagen of eerder iets voor volgende zomer?

Op de huid:

Sans Soucis – Mineral Powder Rouge – No.20 Peach

Op de ogen:
Sans Soucis – Eyeshadow – Smooth Lavender
Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 700 Splash!
Dr.Hauschka – Kajal Eyeliner – No.07 Mellow Sienna (LE: Slow Mood)
Dr.Hauschka – Kajal Eyeliner – No.06 Eucalyptus Dew (LE: Slow Mood)
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:

Uspa – Colour Therapy Lipstick – I create
Chanel – Glossimer – 158 Braise

Lees ook:
- Get glam! With natural products
- Make-up look: Hunter green eyes