Van de lieve Puraliv kreeg ik de tag `1×1 eyeshadow`, waarin ze me vroeg of ik een make-up look wilde maken met de kleuren paars en koper. Aangezien dit mijn lievelingskleuren zijn (ze benadrukken zó mooi groene ogen), heb ik besloten er ook echt een tutorial van te maken. Ik hoop dat jullie deze frisse make-up look voor de lente bevalt.

Frisse make-up look voor de lente

Ditmaal heb ik voor de verandering een keer wél een primer gebruikt. Deze heb ik over heel het bewegende ooglid verdeeld. Vervolgens kwam over deze primer heen een fel-paars oogpotlood van Rituals. Deze bracht ik overigens ook aan onder het oog (niet op de onderste wimperrand, maar net eronder). In de buitenste ooghoeken, maar ook vrij ver naar het midden van het bewegende ooglid toe, kwam een tweede oogpotlood, nu een donkerdere kleur paars. Tot slot heb ik in de binnenste ooghoeken een koper-kleurige oogschaduw gebruikt van Dr.Hauschka. Deze oogschaduw werkt echt super als highlighter en maakt de ogen echt wat `wakkerder`.

Frisse make-up look voor de lente

Nu is het natuurlijk mijn beurt om de tag `1×1 eyeshadow` verder te geven. Persoonlijk ben ik erg benieuwd hoe Teri van Bellachique de kleuren turkoois en brons staan, Lynne van FragdieGurus zou ik wel eens willen zien met de kleuren paars (Lila) en goud (Gold) en bij Deb van Beautygoddess zou ik wel eens de kleurencombinatie zilver en blauw willen zien.

Op de huid:
Bobbi Brown - Moisture Rich Foundation – No. 3.25 Cool Beige
Bobbi Brown – Foundationstick – No. 3 Beige
RMS – Lip2Cheek – Smile

Op de ogen:

Rituals – Intense Color Eyepencil – Amethyst
Laura Mercier – Kohl Eyepencil – Purple Sapphire
Laura Mercier – Eye Basics Primer – Wheat
Laura Mercier – Long Lash Mascara – Black
Dr. Hauschka – Eyeshadow Solo – No.02 Golden Earth

Op de lippen:

NVEY Eco – Organic Lip Lustre – Seduce Me

Lees ook:
- Smokey Eyes with black, purple and gold
- Make-up look voor de rijpere huid