Tijdens het maken van deze “girl next door” make-up look stond ik verbaasd te kijken. Eigenlijk kan ik best veel kleurrijke make-up aanbrengen, zonder dat het er naar `te veel` uit gaat zien. Op mijn ogen heb ik de felle kleuren Splash! (een aqua-blauw) en Crazy Plum (een paarse kleur) nat aangebracht, maar het blijft er heel fris en natuurlijk uitzien. Wat vinden jullie?

Girl next door make-up look with ILIA, RMS, HIRO, Dr.Hauschka

Om wat diepte te creëren, bracht ik overigens nog een donkerbruine kleur aan in de oogplooi en onder mijn oog. Deze kleur komt uit de Dr.Hauschka Eyeshadow Trio van de Limited Edition Dear Eyes. Uit ditzelfde palletje heb ik ook de lichtste kleur gebruikt, als highlighter onder mijn wenkbrauwen.

Girl next door make-up look with RMS, ILIA, Dr.Hauschka, HIRO Cosmetics

Op mijn gezicht heb ik allemaal fijne crème-producten gebruikt. Daar gaat de laatste tijd echt mijn voorkeur naar uit. Ik heb een dun laagje foundation aangebracht en hiervoor gebruikte ik de RMS Un Cover-up. Vervolgens kwam er nog een illuminator op mijn jukbeenderen en cupidoboogje en een ILIA multistick op mijn wangen. Op de lippen heb ik een mooie glanzende en verzorgende lip conditioner aangebracht.

Op de huid:
RMS – Un cover-up – 22
ILIA – Illuminator – Polka Dots & Moonbeams
ILIA – Multistick – All of me

Op de ogen:

Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 700 Splash!
Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 502 Crazy Plum
Dr.Hauschka – Eyeshadow Trio (LE: Dear Eyes)
Dr.Hauschka – Volume Mascara (LE: Dear Eyes)

Op de lippen:

ILIA – Lip Conditioner – Nobody`s Baby

Lees ook:
- Gothic Romance
- Een “no make-up” make-up look voor de rijpere huid