Grown up make-up - met producten van Dr.Hauschka (LE: Slow Mood), Inglot, RMS en HiroMijn zusje en ik kwamen net terug van de kapper toen we deze foto`s gingen maken. Ze had haar haren super mooi laten invlechten en geïnspireerd door deze haardracht, besloot ik om er meteen een make-up look bij te maken. De look heb ik tamelijk simpel en neutraal gehouden. De ogen worden met de groene- en goud-oranje tinten benadrukt, zonder daarbij van de mooie ingevlochten haren af te leiden. Het is daardoor een erg makkelijke, alledaagse look geworden, die ook prima gedragen kan worden naar de uni of naar het werk.

Make-up look met producten van Dr.Hauschka, Inglot, RMS en Hiro CosmeticsGrown up make-up look: een eenvoudige look voor overdag met producten van Dr.Hauschka, RMS, Hiro en Inglot

Als eerst heb ik over heel het bewegende ooglid een gouden oogschaduw aangebracht. Daaroverheen kwam een oranje oogschaduw van Hiro Cosmetics, deze heb ik met deppende bewegingen (droog) aangebracht. Om wat meer diepte aan het ooglid te geven, kwam een donkergroene oogschaduw van Dr.Hauschka héél lichtjes in de oogplooi en in de buitenste ooghoeken (je ziet hem bijna niet, maar hij geeft wel net dat subtiele effect van een schaduw). Om alle kleuren te laten samenvloeien heb ik net boven de oogplooi een perzik-kleurige oogschaduw gebruikt. Tot slot kwam er een groen oogpotloodlijntje op de bovenste- en onderste wimperrand en ik heb natuurlijk wat mascara opgedaan.

Op de huid:

RMS – Lips2Cheek – Smile

Op de ogen:

Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – No.112 Copper Delight
Inglot – Eyeshadow – No.403 (goud)
Dr.Hauschka – Kajal Eyeliner – No.06 Eucalyptus (LE: Slow Mood)
Dr.Hauschka – Eyeshadow Duo – No.06 (LE: Slow Mood)
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:

Dr.Hauschka – Lipstick Novum – No.07 Delicate Orchid (LE: Slow Mood)

Lees ook:
- Natural Glamour Make-up Look
- Make-up look voor de rijpere huid