Engeland is voor mij hét land van de Romantiek. Nergens anders kan ik mij zo in de romantische verhalen van Jane Austen inleven, als in het land waar deze boeken geschreven werden. Ik zie de tuinen waar Elizabeth en Emma wandelden voor me, met de meest prachtige bloemen en de oude landhuizen met z`n kleine sluipgangetjes voor de bedienden…

English Beauty vakantiefoto

Passend bij deze English romance, heb ik een zachte make-up look gemaakt. Niet met de voor de hand liggende pastel-kleuren, maar met een warme bruin-oranje tint op de lippen en een frisse blauwe kleur op de ogen. Het is een vrij simpele look geworden – een moderne versie van de English beauty met z`n lieve, onschuldige uitstraling.

Make-up look: English Beauty, with products of Dr.Hauschka, Ellis Faas, Laura Mercier and Hiro Cosmetics

Op de ogen kwam als eerst een dun laagje van de Creamy Eyes van Ellis Faas in de donkerbruine kleur E105. Deze oogschaduw werkt echt super als primer, maar ik vind hem persoonlijk aan de erg donkere kant. Let dus op dat je hem niet te dik aanbrengt voor deze look. Vervolgens heb ik een dun blauw lijntje getrokken, die dicht tegen de wimperrand aan kwam. In de binnenste ooghoeken kwam nog een highlighter in de vorm van de Dr.Hauschka oogschaduw in N0.01 Golden Sand en deze kleur heb ik tevens nét boven de oogplooi gebruikt om de donkerbruine kleur mee te `blenden`. Tot slot heb ik nog wat mascara aangebracht en de super mooie lippenstift van Ellis Faas in de kleur L106 opgedaan.

Make-up looks: English Beauty, with products of Laura Mercier, Ellis Faas, Hiro and Dr.Hauschka

Op de ogen:
Ellis Faas – Creamy Eyes – E105
Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 700 Splash
Dr.Hauschka – Eyeshadow Solo – No.01 Golden Sand
Laura Mercier – Long Lash Mascara – Black

Op de lippen:
Ellis Faas – Creamy Lips – L106

Lees ook:
- Make-up look met Dr.Hauschka producten
- Summer Brights Make-up Look