Na de recensies over de nieuwe Limited Edition `Slow Mood` van Dr.Hauschka, leek het mij erg leuk om jullie ook een look met de producten te laten zien. In de make-up look heb ik vooral gebruik gemaakt van de groene tonen uit de collectie – deze heb ik in meerdere laagjes opgebouwd. De subtiele oogschaduwen zijn op deze manier verandert in krachtige kleuren, die super geschikt zijn voor een avond-look. In combinatie met de nude-kleurige lippenstift in Delicate Orchid krijgt de make-up look een glamoureuze uitstraling.

Make-up look met de actuele LE Slow Mood van Dr.Hauschka

Als eerst heb ik over het gehele bewegende ooglid de Dr.Hauschka Kajal Eyeliner in Eucalyptus aangebracht. Dit hoeft niet heel netjes te gebeuren, omdat ik de eyeliner daarna heb `geblend` met een kwastje (je kunt hiervoor ook het sponsje gebruiken dat aan het uiteinde van de eyeliner zit). Deze eyeliner werkt goed als basis en zorgt ervoor dat de kleur van de oogschaduw versterkt wordt. Het oogpotlood heb ik tevens onder het oog aangebracht (alleen op de buitenste helft, tot de iris – zodat de ogen wat groter lijken).

Make-up look met de actuele LE Slow mood van het natuurcosmetica-merk Dr.Hauschka

Vervolgens heb ik met deppende bewegingen de groene kleur uit het palletje 06 op het midden van het ooglid aangebracht. De lichte perzik-kleur uit ditzelfde palletje kwam op het binnenste gedeelte van het ooglid (bij de binnenste ooghoeken). Deze kleur valt bijna niet op tussen al dat groen – er ontstaat alleen een subtiele kleurverandering van lichtgroen in binnenste ooghoeken naar donkergroen in de buitenste ooghoeken. Tot slot heb ik de buitenste ooghoek nog extra donker gemaakt door de donkerste kleur uit het palletje 07 te gebruiken en deze echt alleen in het puntje van de ooghoek te deppen.

Wat vinden jullie van de look?

Op de huid:

Hiro Cosmetics – Mineral Blush – No.02 Sweetie Darling

Op de ogen:

Dr.Hauschka – Kajal Eyeliner – No.06 Eucalyptus (LE Slow Mood)
Dr.Hauschka – Eyeshadow Duo – No.06 (LE Slow Mood)
Dr.Hauschka – Eyeshadow Duo – No.07 (LE Slow Mood)
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:

Dr.Hauschka – Lipstick Novum – No.07 Delicate Orchid (LE Slow Mood)

Lees ook:
- Dr.Hauschka Kajal Eyeliner 06 en 07 (LE: Slow Mood)
- Make-up look met Dr.Hauschka producten