Persoonlijk gebruik ik erg graag natuurcosmetica. Schadelijke ingrediënten worden vermeden en daarnaast is het al lang niet meer zo dat de natuurcosmetica-merken een beperkt aanbod aan kleuren en texturen hebben. Voor deze make-up look heb ik bijvoorbeeld de enorm gepigmenteerde oogschaduw-kleuren van Hiro Cosmetics gebruikt. Deze minerale oogschaduwen, die alleen uit Mica (en bij sommige kleuren uit een heel klein percentage Carmine en Iron Blue) bestaan, kunnen droog worden aangebracht, maar voor een intenser effect ook nat worden gemaakt.

Make-up look met natuurcosmetica, producten van Hiro, NVEY, Sante, Dr.Hauschka, Lavera

Bij mijn zusje, Hannah, heb ik twee verschillende kleuren Mineral Eyeshadows nat aangebracht, de kleur Crazy Plum (over het gehele bewegende ooglid) en de kleur Copper Delight (in de binnenste ooghoek). Een donkerblauw oogpotloodlijntje kwam op de buitenste helft van de ooghoek, dicht tegen de wimperrand aan. Tot slot heb ik twee coats van de Dr.Hauschka Volume Mascara aangebracht.

Make-up look met natuurcosmetica, producten van Dr.Hauschka, NVEY, Sante, Hiro, Lavera

Om de huid nog extra te laten stralen, heb ik een RMS Lip2Cheek gebruikt in de kleur Smile. Hannah heeft van zichzelf al mooie rode wangen, maar door de Lip2Cheek (die ik vooral op de appel van de wang aanbracht) wordt deze gezonde blush nog extra benadrukt. Vervolgens kwam er nog een dun laagje Bronzing Powder op het gezicht (vooral op de plekken waar de zon het gezicht raakt). Op de lippen heb ik ter afsluiting een Dr.Hauschka Lippenstift gebruikt in de kleur No.07 Roze in combinatie met een NVEY Eco Lip Lustre in Seduce Me.

Op de huid:
RMS – Lip2Cheek – Smile
Dr.Hauschka – Bronzing Powder

Op de ogen:

Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 502 Crazy Plum
Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 112 Copper Delight
Sante – Kajal Eyeliner – No.04 Night Blue
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de wenkbrauwen:
Lavera – Soft Eyeliner – No. 02 Bruin

Op de lippen:

Dr.Hauschka – Lippenstift – No.7 Roze
NVEY Eco – Organic Lip Lustre – Seduce Me

Lees ook:
- Make-up look met Dr.Hauschka producten
- Smokey Eyes for spring and summer