Voor Valentijnsdag heb ik een lichte, maar kleurrijke make-up look gemaakt met producten van L`ancome, Bobbi Brown, Dr.Hauschka en Lavera. Natuurlijk is deze “purple and nude” look niet alléén voor Valentijn geschikt, ik vind hem er ook heel mooi uitzien voor een zonnige lentedag, die hopelijk snel eraan komt.

Als lippenstift heb ik gekozen voor een mooie nude-kleur, zonder glittertjes. Lippenstiften met glitters zijn naar mijn mening toch iets minder kiss-proof (tenzij je het mooi vindt, dat de glitters aan het einde van de dag over heel je gezicht zitten i.p.v op je lippen).

Make-up Look for Valentine with purple and nude

Op de ogen kwam de L`ancome Ombre Absolue oogschaduw in Electric Dream. Deze oogschaduw heb ik over heel het beweeglijk ooglid verdeeld en ook onder de onderste wimperrand opgedragen. Op de binnenkant van de wimperrand kwam de Lavera Eyeliner in bruin en in de ooghoeken heb ik als highlighter de Dr.Hauschka oogschaduw in Lichtlila gebruikt. Om een mooie, softe overgang te maken tussen oogschaduw – en geen oogschaduw, heb ik de kleur Bone van Bobbi Brown net iets boven de oogplooi aangebracht.

Op de huid:
- Bobbi Brown – Moisture Rich Foundation – No. 3.25 Cool Beige
- Bobbi Brown – Foundationstick – No. 3 Beige
- Bobbi Brown – Pot Rouge for Lips and Cheeks – No. 06 Powder Pink

Op de ogen:

- L`ancome – Ombre Absolue – No. 308 Electric Dream
- Bobbi Brown – Eyeshadow – No. 02 Bone
- Lavera – Soft Eyeliner – No. 02 Bruin
- Dr. Hauschka – Eyeshadow Solo – No. 08 Lichtlila
- Dr. Hauschka – Volume Mascara – No. 01 Zwart

Op de lippen:

- Bobbi Brown – Creamy Lip Color – No. 22 Pink Buff

Lees ook:
- Make-up look: Red lips
- Make-up look met Dr.Hauschka producten