Make-up Look: Natural GlamourPersoonlijk vind ik het erg fijn om natuurlijk eruitziende make-up te dragen. Een klein beetje lippenstift en blush, en dan is voor mij vaak de make-up look ook al af. Toch hoeft een natuurlijk eruitziende look er naar mijn mening niet saai uit te zien. Juist door met de textuur van de producten te spelen, ontstaat er vaak een verbazingwekkend chique en glamoureuze make-up look.

Natural Glamour Make-up Look, met producten van RMS, Sante, Dr.Hauschka, Bobbi Brown, Laura Mercier

Voor deze “natural glamour” make-up look heb ik op de ogen de RMS Cream Eyeshadow aangebracht in Magnetic. Deze oogschaduw geeft een enorm mooie glans aan het ooglid, maar gaat wel vrij snel in de oogplooi zitten. Zorg er daarom voor, dat je de oogschaduw heel goed over het beweeglijke ooglid verspreidt. In de oogplooi kwam de Dr.Hauschka Eyeshadow in Golden Earth en als highlighter heb ik de kleur Golden Sand gebruikt.

Natural Glamour Make-up Look

Op de lippen heb ik een Sante Lipstick in Nude Mallow aangebracht. Deze glanzende lippenstift (met lichte metallic-finish) geeft in combinatie met de ook al glanzende oogschaduw iets spannends aan de look.

Wat voor look dragen jullie het liefst overdag?

Op de huid:

Bobbi Brown – Moisture Rich Foundation – 3.25 Cool Beige
Bobbi Brown – Foundationstick – 3 Beige
Bobbi Brown – Blush – 9 Pale Pink

Op de ogen:
RMS – Cream Eyeshadow – Magnetic
Dr.Hauschka – Eyeshadow – No.02 Golden Earth
Dr.Hauschka – Eyeshadow – No.01 Golden Sand
Sante – Kajal Eyeliner – No.04 Night Blue
Laura Mercier – Long Lash Mascara – Black

Op de lippen:
Sante – Lipstick – No.13 Nude Mallow

Lees ook:
- How to cover spots, marks etc.?
- Smokey Eyes with black, purple and gold