Sans Soucis Long Lasting Liquid Liner Black

Een minimalistische look

Ditmaal heb ik een vrij minimalistische look gemaakt. Niet dat deze make-up look qua productaantal minimalistisch te noemen is. Verreweg van, want in het totaal heb ik wel negen verschillende producten gebruikt.

Het is vooral de look zelf die naar mijn mening `eenvoud` uitstraalt en dus wat minimalistisch overkomt. Juist deze eenvoud laat de look er elegant uit zien. Daardoor vind ik deze make-up look niet alleen geschikt voor overdag, maar bijvoorbeeld ook voor een feestje waar je wat chiquer gekleed heen gaat.

Hoe ik de look heb gemaakt?

Op de ogen heb ik drie verschillende oogschaduwen gebruikt. Op het gehele bewegende ooglid kwam een oogschaduw van Hiro Cosmetics in de kleur Bam!Bam! Deze oogschaduw heb ik nat aangebracht, waardoor hij extra mooi gaat glanzen. In de binnenste ooghoek kwam vervolgens een lichte oogschaduw van Sans Soucis en in de oogplooi heb ik een paars-kleurige oogschaduw aangebracht. Deze paarse kleur heb ik héél lichtjes aangebracht (zodat je hem nauwelijks ziet) en echt laten vervloeien met de rest. Tot slot bracht ik een liquid eyeliner aan (dit dunne, zwarte lijntje kwam dicht tegen de wimperrand aan, zodat de wimpers wat voller/dichter lijken) en deed ik wat mascara op.

Sans Soucis Long Lasting Liquid Liner Black

Op de huid:
NVEY Eco – Creme Deluxe Flawless Finish Foundation – 880 Custard
Dr. Hauschka – Illuminating Powder (LE: Slow Mood)
Sans Soucis – Mineral Powder Rouge – No.20 Peach

Op de ogen:
Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 314 Bam!Bam!
Hiro Cosmetics – Mineral Eyeshadow – 502 Crazy Plum
Sans Soucis – Eyeshadow – No.41 Silk Cashmere
Sans Soucis – Long Lasting Liquid Liner – Black
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:
Dr.Hauschka – Lipstick – No.07 Roze

Lees ook:
- Get glam! With natural products
- Fall is coming – Make-up look