Deze foto`s zijn gemaakt tijdens onze zomervakantie in Wales. Het was echt prachtig weer en daarom kwam ik op het idee om een mooie frisse look bij mijn zusje te maken. Ik heb daarom nauwelijks producten op de huid gebruikt, zodat deze extra `licht` aanvoelt tijdens het warme zomerweer. Er kwam alleen een beetje highlighter op de jukbeenderen, zodat de huid mooi glanst, maar een blush vond ik alweer te veel de huid afdekken (dus die heb ik achterwege gelaten).

Soft blue-brown make-up look with products of Dr.Hauschka, RMS, NVEY and Inglot

Op de ogen heb ik daarentegen wat meer producten gebruikt. Als eerst kwam er een donkerbruine oogschaduw van NVEY Eco over het gehele bewegende ooglid. Dit was een tamelijk matte oogschaduw, dus voor de glans heb ik de RMS Cream Eyeshadow eroverheen aangebracht (wil je dat de look extra lang houdt? – dan kun je deze stap beter overslaan, omdat de Cream Shadow nogal snel in de oogplooi ophoopt). Vervolgens heb ik in de binnenste- en buitenste ooghoeken een lichtblauwe oogschaduw opgedaan. Deze heb ik laten samenvloeien met de bruine oogschaduw. In de oogplooi kwam mijn favoriete oogschaduw van Dr.Hauschka in Golden Earth (deze kleur is naar mijn mening echt perfect voor zomerse dagen als de huid lichtjes gebruind is, omdat hij dan zo`n mooie warme gloed geeft). Op de onderste wimperrand kwam nog een mooie kajal eyeliner en vervolgens heb ik mascara aangebracht.

Soft blue-brown make-up look with products of Dr.Hauschka, Inglot, NVEY, RMS

Soft blue-brown make-up look with products of Dr.Hauschka, Inglot, RMS, NVEYDe look vond ik bijzonder goed gelukt door de combinatie van de blauwe- en bruine oogschaduw samen met de nude-zalm kleurige lippenstift. Daardoor krijgt de look naar mijn mening echt iets `tijdeloos` – en ook al heb ik hem speciaal gemaakt voor het warme weer, hij is zeker ook draagbaar in de herfst gecombineerd met kleding in mooie groene, paarse en bordeaux tinten. Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie? Geschikt voor de zomer en herfst?

Op de huid:
Dr.Hauschka – Illuminating Powder (LE: Slow Mood)

Op de ogen:

NVEY Eco – Organic Eyeshadow – No.155
Inglot – Eyeshadow – No.429 (blauw)
RMS - Cream Eyeshadow – Magnetic
Dr.Hauschka – Eyeshadow Solo – No.02 Golden earth
Dr.Hauschka – Kajal Eyeliner – No.07 Mellow sienna (LE: Slow Mood)
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:

Dr.Hauschka – Lipstick Novum – No.08 Maple Glow (LE: Slow Mood)
RMS – Lip2Cheek – Smile

Lees ook:
- Smokey Eyes for spring and summer
- Into the wild – make-up look