Make-up look: Soft Rosé (met producten van Dr.Hauschka, Revlon, L`oreal)Deze rosé-green make-up look helpt super goed bij het optisch vergroten van de ogen. De donkere oogschaduw in de oogplooi zorgt er voor dat de ogen stralen en de oogplooi iets dieper lijkt te liggen. Dit is een ideale look dus voor elke dag, die bovendien makkelijk na te maken is.

Als eerst wordt een lichte lila kleur aangebracht over het gehele ooglid. 
Vervolgens heb ik de donkergroene oogschaduw No.06 van Dr.Hauschka (maar het kan in principe iedere donkere oogschaduw zijn) in de oogplooi aangebracht. Belangrijk voor deze look is het dat de oogschaduw vanuit de oogplooi omhoog wordt verspreid, zodat het donkerste gedeelte net iets boven de `normale` oogplooi komt (op deze manier lijkt het ooglid groter). 
Daarna wordt de donkergroene kleur met een dun kwastje bij de bovenste wimperrand aangebracht en kan je ervoor kiezen om het in een schuine V-vorm (zoals op de foto) te laten samenvloeien met de groene kleur in het ooglid of in een ronde vorm. Let er ook op dat vanuit de oogplooi de kleuren goed samenvloeien.
 Als afsluiting wordt er een highlighter aangebracht. Ik heb gekozen voor een roestkleurige oogschaduw onder de wenkbrauwen en een gouden cream eyeshader in de binnenste ooghoeken.

Make-up look: Soft Rosé (met producten van Dr.Hauschka, Revlon, L`oreal)

Op de huid:

Dr.Hauschka – Bronzingpowder – Compact
L`oreal – True Match Blush – No.145 Rosewood

Op de ogen:
Dr.Hauschka – Eyeshadow – No.08 Lichtlila
Dr.Hauschka – Eyeshadow – No.06 Mosgroen
Dr.Hauschka – Eyeshadow – No.02 Golden earth
Dr.Hauschka – Volumemascara – No.01 Zwart
Miss Helen – Cream Eyeshader – No.01

Op de lippen:
Revlon – Super Lustrous Lipstick – No.420 Pearl Blushed

Make-up look: Soft Rosé (met producten van Dr.Hauschka, Revlon, L`oreal)

Lees ook:
- Make-up look met Dr.Hauschka producten