Wie denkt dat felle oogschaduwkleuren alleen gebruikt kunnen worden door de daredevils onder ons, moet snel eens verder kijken naar deze Summer Brights Make-up look. Ook de fellere kleuren oogschaduw kunnen prima op een subtiele manier gebruikt worden (zonder dat daarbij de kleurintensiteit verdwijnt), bijvoorbeeld door deze alleen op het bewegende ooglid aan te brengen.

Summer Brights Make-up Look

Voor de Summer Brights Make-up look heb ik twee verschillende, felle kleuren gebruikt: goud en rood. De rode oogschaduw, No.450 van Inglot, heb ik op het buitenste gedeelte van het bewegende ooglid aangebracht en de gouden oogschaduw, No.403 van Inglot, kwam op het binnenste gedeelte van het ooglid. Daarnaast heb ik de gouden kleur ook heel lichtjes onder het oog aangebracht.

Summer Brights Make-up Look

Deze Make-up look heb ik gecombineerd met een mix van twee verschillende lippenstiften, de NVEY Eco Organic Lipstick in No.367 en de Chanel Rouge Coco Shine in Bonheur. Door de roze lippen krijgt de look nog een extra zomerse uitstraling.

Summer Brights Make-up Look

Persoonlijk vind ik deze Summer Brights Make-up look erg leuk om te dragen, vooral tijdens een dagje winkelen of als ik een terrasje pak, maar wat vinden jullie? Is het een draagbare look of blijf je liever weg van zulke felle kleuren oogschaduw?

Op de huid:

Bobbi Brown – Moisture Rich Foundation – No.3 Beige
Bobbi Brown – Foundationstick – No.3 Beige
Bobbi Brown – Blush – 9 Pale Pink

Op de ogen:

Inglot – Eyeshadow – No.403 (goud)
Inglot – Eyeshadow – No.450 (rood)
Dr.Hauschka – Volume Mascara – No.01 Black

Op de lippen:

NVEY Eco – Organic Lipstick – N0.367
Chanel – Rouge Coco Shine – No.61 Bonheur

Lees ook:
- Make-up look: Colourblocking
- Make-up look: Hunter green eyes