Dr.Hauschka Bodymilk Citroen LemongrassNog eventjes en dan zullen de meesten van ons zomervakantie hebben. Ook ik heb al een mooie vakantie in het vooruitzicht staan, dit jaar ga ik namelijk voor een aantal daagjes naar Oxford toe en een weekje naar de kliffen en stranden van Wales. Op dit moment ben ik nog even aan het doorbikkelen voor de laatste tentamens, maar dan kan ik ook echt van de vakantie gaan genieten. Om alvast in de zomerstemming te komen en voor een verfrissend oppeppertje na het harde leren, gebruik ik de heerlijk ruikende Dr.Hauschka Bodymilk in citroen-lemongrass. Deze bodymilk heeft een frisse, maar ook kruidige citrusgeur, die me meteen `wakker` maakt.

Naast de heerlijke geur (die wat mij betreft ook als parfum gemaakt mag worden, zodat hij langer blijft hangen dan een half uur), voelt de Dr.Hauschka Bodymilk in citroen-lemongrass ook heel fijn aan op de huid. Hij trekt namelijk vrij snel in en laat dus geen vettig laagje achter. Voor de koude winterdagen zal hij waarschijnlijk dus niet vettig genoeg zijn (tenminste niet voor mijn droge huid), maar voor in de zomer is zo`n lichte Bodymilk perfect. Het fijne is, dat ik de Dr.Hauschka Bodymilk ook prima op mijn eczeemhuid kan gebruiken. Ik heb zelfs het sterke vermoeden dat de Bodymilk de jeuk wat wegneemt (ik ben te eigenwijs om hormoonzalf te gebruiken en probeer met natuurlijke middelen de jeuk te verminderen). In ieder geval verdwijnt de roodheid van mijn eczeem wanneer ik deze bodymilk erop smeer.

Kortom: Persoonlijk vind ik de Dr.Hauschka Bodymilk in citroen-lemongrass super en hij gaat ook zeker mee op zomervakantie. De Bodymilk heeft een fijne geur, trekt snel in, geeft een lichte verzorging en kan ook gebruikt worden bij een gevoelige (eczeem) huid. De Dr.Hauschka Bodymilk zit in een luxueuze pompflacon en kost rond de €18,- voor 145 ml.

Hebben jullie al leuke vakantieplannen gemaakt? En welke geuren doen jullie echt aan de zomer denken?

Lees ook:
- Weleda Wilde Rozenolie
- Dr.Hauschka Vitaliserend Masker