Het Dr.Hauschka Gezichtsmasker is één van mijn favoriete maskers voor het reinigen van de huid. Het Gezichtsmasker bestaat uit heilzame aarde, toverhazelaar en Oost-Indische kers. Dit zijn ingrediënten die helpen bij ontstekingen, mee-eters en verhoorning van de huid. Bovendien versterken en verfijnen ze de teint. Het Gezichtsmasker kan zowel gebruikt worden bij een vette-, als ook droge huid.

Dr.Hauschka Gezichtsmasker (Diepreinigend)

Het liefst breng ik het Dr.Hauschka Gezichtsmasker aan in combinatie met een gezichtslotion en een klein druppeltje gezichtsolie. Het Gezichtsmasker zelf kan namelijk best wel droog aanvoelen op mijn (tamelijk droge) huid, maar door de toevoeging van een gezichtsolie wordt het masker `smeuïger`. Het Dr.Hauschka Gezichtsmasker laat ik dan zo`n 15 minuten op de huid inwerken.

Persoonlijk vind ik het Gezichtsmasker echt super fijn werken. Mijn ontstekingen/wondjes zien de dag na het gebruik van dit masker er stukken beter uit (en verdwijnen ook veel sneller dan normaal) en mijn gezicht lijkt echt te gaan stralen. Door de diepe reiniging die dit masker geeft, wordt het huidbeeld egaler en dat merk ik ook bij het aanbrengen van de foundation (net als na een peeling worden velletjes minder benadrukt). Daarnaast voelt mijn huid super zacht aan na het gebruik van het Dr.Hauschka Gezichtsmasker.

Ik kan je het Dr.Hauschka Gezichtsmasker daarom ook zeker aanraden als je op zoek bent naar een diepreinigend masker. Het Gezichtsmasker is niet aan de goedkope kant, hij kost namelijk rond de €22,- maar ik vind hem dit geld zeker waard. De huid wordt er schoon, zacht en stralend van.

Lees ook:
- Dr.Hauschka Vitaliserend Masker
- How to cover spots, marks etc.?