Dr.Hauschka Pure Care Cover stick No.02, Beige

De Pure Care Cover Stick in No.02 Beige

De Dr.Hauschka Pure Care Cover Stick valt onder de gezichtsverzorging en niet, zoals verwacht, onder de decoratieve cosmetica. Dit zegt natuurlijk al veel over het product zelf, dat echt bedoeld is als verzorgingsproduct voor de huid met puistjes. In de Pure Care Cover Stick zitten extracten van wondklaver en calendula (die ondersteunen bij de genezing van de huid) en oliën van teatree en manuka (die een anti-bacteriële werking hebben op onzuiverheden in de huid).

Maar de coverstick werkt niet alleen als verzorging bij een huid met puistjes: Het heeft tevens een dekkende werking. De dekking van het product is goed (puisten zijn duidelijk minder aanwezig en kleine onzuiverheden worden geheel gecamoufleerd), het is eenvoudig op te dragen en de coverstick blijft gemakkelijk een hele dag zitten. Het enige nadeel vind ik dat de coverstick maar in 2 kleuren verkrijgbaar is, waarvan de donkerste kleur (No.02 Beige) al bijna te licht is voor mijn huidskleur in de zomer. Ik zou het heel erg fijn vinden als Dr.Hauschka een iets groter kleurenaanbod zou maken.

Dr.Hauschka Pure Care Coverstick in No.02 Beige

Op de foto: De bovenste (bijna niet zichtbare) streep is de coverstick No.02 Beige en de onderste streep is de coverstick No.01 Naturel (die véél te licht en roze is voor mijn huid). De coverstick in No.02 Beige vloeit goed samen met de Translucent Make-up van Dr.Hauschka in No.01 Zand (daarom is deze streep op de foto ook minder goed zichtbaar).

Conclusie: Heb jij een lichte tot medium huidskleur? Twijfel dan niet om eens naar de Dr.Hauschka Pure Care Cover Stick te kijken, want hij geeft een goede dekking, blijft de hele dag zitten, ruikt lekker (houtachtig) en verzorgt de huid ook nog eens.

Lees ook:
- Dr.van der Hoog Clearskin Cover Stick
- Dr.Hauschka Reinigingsmelk