Dr.Hauschka reinigingsmelkDr.Hauschka Reinigingsmelk is een zacht reinigingsproduct, dat ook make-up verwijdert. Deze Reinigingsmelk kan bij ieder huidtype gebruikt worden en heeft een lichte frisse geur.

Zelf vind ik dit product heel fijn in gebruik. Het zit in een mooie glazen fles met pompje, waardoor je makkelijk de hoeveelheid product dat je nodig hebt, kan bepalen. Daarnaast zorgt het pompje ervoor dat er geen bacteriën op het product komen te zitten. De Dr.Hauschka Reinigingsmelk heeft een zachte, romige structuur en is daardoor makkelijk over het gezicht te verspreiden. Door deze structuur is de melk ook zacht genoeg om er oogmake-up mee te verwijderen. Ik heb deze Reinigingsmelk nog niet gebruikt als ik een watervaste mascara ophad, dus ik weet niet of hij dit dan ook verwijdert, maar mijn `normale` mascara`s worden goed verwijderd. Ook de foundation krijg ik met deze melk weg.

Al met al vind ik dit een super product, dat ik zeker weer zou kopen. Make-up wordt verwijderd, de huid wordt gereinigd en verzorgd (er zit verzorgende jojoba- en amandelolie in) en dat met 100% natuurlijke ingrediënten. Dit is een van de beste reinigingsmelken die ik ken!

Lees ook:
- Dr.Hauschka Pure Care Coverstick